MODNI DVOBOJ

Tko ovdje koga kopira? Iva Šarić Leko fura se na Brigitte Macron

16.11.2017 u 12:47

Bionic
Reading

Na predstavljanje nove kolekcije u Izipizi pop up storeu u Zagrebu, bivša manekenka Iva Šarić Leko stigla je u izdanju koje nevjerojatno podsjeća na omiljenu modnu kombinaciju francuske prve dame Brigitte Macron

Na predstavljanju nove kolekcije u Izipizi pop up storeu u Zagrebu atraktivnu bivšu manekenku i ekonomisticu Ivu Šarić Leko zapazili smo u elegantnom izdanju koje nije moglo ostati neprimijećeno. Moramo priznati da lijepa Iva nikad nije izgledala bolje, a otkako je skratila kosu, ostavlja dojam sofisticiranosti i zrelosti.

Dugonoga brineta mamila je poglede u skupocjenom crnom sakou sa zlatnim predimenzioniranim gumbima s potpisom modne kuće Balmain, koji je uskladila s crnim trapez hlačama, košuljom, bijelom Chanelovom torbicom i zelenim štiklama od baršuna.

  • +19
Brojni poznati na predstavljanju novog modela Izipizi Glacier Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Ljepotica koja s bivšim reprezentativcem Jerkom Lekom ima dva sina, Leona i Carlosa, izgleda kao i prvog dana kada je kročila na modnu pistu, a svoju zavidnu liniju može zahvaliti redovitom vježbanju i rolanju u kojem povremeno uživa na zagrebačkom Jarunu.

Atraktivna Iva, koja trenutno svoj bračni status i odnos sa suprugom drži podalje od medija, i francuska prva dama Brigitte Macron, čini se, imaju mnogo toga zajedničkog kada je moda u pitanju.

  • +13
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Naime sako koji je Iva nosila na predstavljanju kolekcije u zagrebačkom dućanu jedan je od omiljenih odjevnih komada francuske prve dame. Brigitte Macron, koja redovito prkosi kodeksu odijevanja u politici, kao i predrasudama koje se tiču njezinih godina, rado nosi odvažne modne kombinacije, a spomenuti Balmainov sako posjeduje u čak tri boje - crnoj, sivoj i crvenoj.

Skupocjenom sakou koji se prodaje po cijeni od 10.800 kuna nije mogla odoljeti ni pjevačica Jennifer Lopez, koja ga je u svijetloplavoj boji uskladila s ispranim skinny trapericama.