UVOD U MAKROBIOTIČKU PREHRANU

Tko je osvojio knjigu 'Hrana za život'

04.11.2010 u 10:14

Bionic
Reading

Već 15 godina prvijenac Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića, vodećih stručnjaka s područja prirodne prehrane, jedan je od glavnih priručnika za sve ljude koji odluče prehranom dugoročno ulagati u svoje zdravlje. Tportal.hr svojim čitateljima poklanja tri redizajnirana i dopunjena primjerka ove knjige!

Dopunjeno i redizajnirano izdanje ove jezgrovite, lako razumljive te prisno pisane knjige ponovo će dokazati da je neizostavna riznica spoznaja o zdravlju i polazišna točka za sve koji žele unaprijediti svoje zdravlje prihvaćanjem makrobiotičkih načela življenja. Izlaskom redizajniranog izdanja knjige 'Hrana za život' obilježava se i 25 godina rada njezinih autora Zlatka Pejića i Jadranke Boban Pejić, začetnika makrobiotičkog pristupa i pionira na području zdravih stilova življenja u Hrvatskoj.

Deseci tisuća ljudi pomoću ove knjige uspjeli su preispitati i poboljšati svoje prehrambene navike, a s obzirom na to da se ona bavi pitanjima koja muče suvremenog čovjeka, njezin je utjecaj išao i puno dalje.

Knjigu su osvojilei:

Martina Miholić
Jelena Kljaić

Maja Gulija

 
Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.