NAGRADNJAČA

Tko je osvojio ekskluzivni netbook Asus EeePC 1008PGO Karim Rashid

31.05.2010 u 15:00

Bionic
Reading

Nadaleko poznat i prepoznatljiv po svojim žarko obojenim predmetima i mekanim formama, dizajner Karim Rashid otvorio je prvi Elle Dekor u zagrebačkoj Areni, i tim povodom porazgovarao s novinarom tportala. Ovom prilikom tportal.hr poklanja najbržem čitatelju ekskluzivni netbook Asus Eee PC™ Seashell Karim Rashid Collection te Simpa Internet paket

Za neke zaigrani guru postmoderne, za druge spretni pozer, Karim Rashid u svakom je slučaju neizostavno ime suvremenog dizajna osebujnog pristupa u kojem istovremeno spominje napise utjecajnog francuskog filozofa Jeana Baudrillarda i staračke domove kao najveći izazov modernog dizajna i nacije seniora.

Njegov se portfolio, jedan od najekstenzivnijih među svim produkt dizajnerima, proteže od interijera razvikanih restorana, barova i hotela preko dopadljivih i popularnih predmeta kao što su stolac Oh ili kanta za smeće Garbo pa sve do luksuznih pakiranja za Isseya Miyakea i Pradu. U Zagreb je stigao u sklopu predstavljanja novog laptopa Asus Seashell za T-Mobile, ostvarenog u omiljenoj mu hot pink nijansi.

T-Mobile je od 28. svibnja svoju ponudu obogatio elegantnim malim prijenosnim računalom Asus Eee PC™ Seashell Karim Rashid Collection. Uređaj spaja Asusovu moćnu tehnologiju te vrhunski dizajn Karima Rashida – priznatog svjetskog dizajnera.

Dizajn Asusa Eee PC™ Seashell Karim Rashid nadahnut je morskim školjkama, a zahvaljujući težini od svega 1.1 kg i dimenzijama 262x178x20 mm (sa zaslonom od 10.1 inča) lako je prenosiv te stane u svaku torbu. Luksuzni štih daje mu završna obrada koja se temelji na inovativnom korištenju raznih novih materijala. U ponudi T-Mobilea uređaj je dostupan u trendovskoj hot pink boji.

Ovaj netbook predstavlja luksuz koji je svima dostupan jer uz potpisivanje ugovora u tarifi Mobile Internet 10GB može se u T-Centrima nabaviti po cijeni već od 698 kuna.

Uz to, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca u bilo kojoj Mobile Internet tarifi korisnici ostvaruju 50 posto nižu mjesečnu naknadu tijekom prvih 12 mjeseci.

Ovom prilikom T-Mobile i tportal.hr daruju vam Asus netbook te Simpa Internet paket.

Simpa Internet je napredna usluga bežičnog interneta koja vam omogućuje jednostavan i brz pristup internetu bez ugovornih obaveza. Surfajte i trošite točno onoliko koliko želite, a svoj Simpa Internet račun nadoplaćujete Simpa bonovima!

Simpa Internet paket koji vam darujemo uključuje:

- web'n'walk USB stick +
- 50 MB podatkovnog prometa na podatkovnoj SIM kartici +
- 5 besplatnih opcija Simpa Internet 24 h, odnosno 5 dana besplatnog surfanja

Više o Simpa Internetu pogledajte ovdje

Netbook je osvojio Jurica Žigrović iz Sv. Ivana Zeline.

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.