TALITA VON FURSTENBERG

Tko je nova it djevojka o kojoj svi pričaju?

31.03.2017 u 13:59

Bionic
Reading

Talita von Furstenberg ima samo 17 godina, a mnogi je smatraju novom it djevojkom koja živi život iz bajke

Koliko nas se može pohvaliti da je prije 18. rođendana nosilo najnoviju kreaciju slavnog Valentina? E, pa ova mlada Njujorčanka može.

Talita baš poput svojih vršnjaka obožava Instagram i društvene mreže i ima impresivan obiteljski pedigre. 

Dolazi iz bogate i ugledne obitelji: njezina baka je nitko drugi nego proslavljena dizajnerica Diane von Furstenberg, a tata princ Alexander.

  • +2
Talita von Furstenberg s bakom Diane Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Njena mama je Alexandra Miller, čije su sestre Pia i Marie-Chantal u 90-ima bile rado viđene na svim važnim eventima njujorškog visokog društva. Svaka od te tri bogate i lijepe nasljednice udala se za svoga princa: Pia se vjenčala s Christopherom Gettyjem (da, 'onim' Gettyjem), Marie-Chantal s princom Pavlosom od Grčke, a Alexandra s princom Alexandreom von Furstenbergom, jedinim sinom dizajnerice Diane von Furstenberg.

Talita je česta gošća i modnih revija u kojima uživa u društvu svoje slavne bake ili sa svojim sestričnama: Isabel Getty i princezom Marie-Olympijom od Grčke.

✨✨✨

A post shared by Talita Von Furstenberg🌹 (@talitavon) on

Mlada Amerikanka živi doista život iz bajke: ljeta provodi u Grčkoj, zimske praznike na tjednu mode u Parizu, a za Dan zahvalnosti opušta se na egzotičnim Britanskim Djevičanskim otocima. Praznici kod bake uvijek su nezaboravan doživljaj kad si tinejdžerica, a osobito kad vam je baka Diane von Furstenberg. Njezine slavne prijateljice između ostalih su i Sophia Richie, kćerka Lionela Richieja i Olivia Giannulli, mlađa kćerka glumice Lori Loughlin. Trenutačno studira na Brentwoodu u Los Angelesu, a zanimljivo je da je 2016. odradila praksu u predsjedničkoj kampanji Hillary Clinton.

Kako modu i stil ima u krvi, Talita se već pojavila na stranicama Teen Voguea i Tatlera, a o njoj su pisali i Moda Operandi i Vanity Fair pa ni ne sumnjamo da ćemo tek čuti za ovu mladu fashionisticu.