ŽENE-MAČKE

Tko je najseksi glumica u uskom crnom trikou?

12.06.2012 u 09:00

Bionic
Reading

U novom, novijem najnovijem 'Batmanu' odijelce seksi Žene-mačke preuzela je Anne Hathaway, a mi smo njen seksipil odlučili usporediti (uz vašu pomoć, jasno) sa seksipilom njenih prethodnica

Žene u koži, osim što su opako seksi, znaju biti i opako opasne, a upravo taj spoj seksipila i opasnosti vreba iz svakog pogleda i pokreta ljepotica iz priče. One su junakinje u tri broja premalim kožnim odijelima koja im savršeno ističu i najmanju seksi krivinu i ravninu, udubinu i izbočinu. Dok šeću, jure i zavode filmskim ekranima, one u isti tren tuku, lupaju, udaraju, čineći tako strojeve za ubijanje iz snova. One su Žene-mačke pojačane jednom opako mačkastom Crnom udovicom.

Anne Hathaway, kao što smo već spomenuli, najnovija je Žena-mačka iz serijala bez konca i kraja 'Batman'. Prihvativši tu ulogu, preuzela je i pripadajuće joj vruće odijelce, ali i breme seksipila koje nasljeđuje. Kako će se nositi s njim, još ne znamo, a koliko smo vidjeli na plakatima, čini nam se dostojna svojih prethodnica. S druge strane, Anne nam je oduvijek više tip slatkice nego seks bombe, no o seksipilu se ne raspravlja, već potiho, ili malo glasnije, razmišlja i sanjari.

Iako također spada u družbu slatkica, Anneina prethodnica Halle Berry je 2004. godine u filmu 'Žena-mačka' pripijenim kožnim odijelcem uspješno naglasila svoje savršene obline, lakim kretom i umilnim pogledom razbuktavši mačkasti seksipil i odmaknuvši se od suvišne slatkoće.

Čisti klasik mačkastog seksipila Michelle Pfeiffer još je davne 1992. godine navukla na sebe kostim Žene-mačke, isti se čas upisavši u vruće anale. Blijede puti, krvavo crvenih usana, zločestog pogleda i vrućeg pokreta, Michelle je prije dvadeset godina zavela vojske gledatelja 'Batmana', pretočivši i nas u svoje vjerne fanove.

Iako u hit filmovima 'Iron Man 2' i 'Osvetnici' ne glumi Ženu-mačku, već Crnu udovicu, Scarlett Johansson je tek na papiru uljez u mačkastom društvu. Čim bacite pogled na galeriju, bit će vam jasno da seksi Scarlett sadrži sve vrline svojih kolegica i ljutih protivnica u lovu na titulu 'naj prrr mačkice' – vruće odijelce, savršeno isklesane obline, zavodnički pogled i opake manire.

Mi smo svoje rekli. Na redu ste vi. Klikajte, ocjenjujte, mudrujte, potiho i naglas se divite, glasajte za svoju favoritkinju i uživajte.