TEŽAK IZBOR

Tko je imao najljepšu haljinu na crvenom tepihu?

14.01.2013 u 10:16

Bionic
Reading

Glamurozni događaji, poput sinoć održane dodjele nagrada Zlatni globus, brojnim slavnim glumicama i ljepoticama ujedno su odlična prilika sa se pokažu u najboljem svjetlu. Ovoga puta to je za rukom pošlo J.Lo, Stacey Kiebler, Kate Hudson, Mirandi Kerr, Jessici Albi, Megan Fox i još nekima

Crveni tepih 70. dodjele Zlatnih globusa održane sinoć u Los Angelesu preplavio je velik broj poznatih ljepotica koje su doslovce blistale u glamuroznim toaletama. Vrlo popularni kroj haljine ove godine bio je onaj sirena-oblika, a upravo u takvima haljinama, i to u svijetloružičastoj, krem ili pak boji pudera, zablistale su Hayden Panettiere, Megan Fox te May Adams u haljini s potpisom Marchese.

Za sličnu blijedu notu haljine, no ipak nešto drukčijeg kroja odlučile su se Anne Hathaway i Amanda Seyfried koje su također dobile brojne pohvale. Za uvijek prolaznu crnu boju glamurozne haljine ovoga puta odlučile su se Kate Hudson koja je odjenula haljinu Alexandera McQueena, Nicole Kidman također u McQueenovoj haljini, a pažnju mnogih svojom pojavom privukla je i Stacey Kiebler, djevojka Georga Clooneya koja je doslovce zabljesnula u jednostavnoj dugoj crnoj haljini koju su krasile svijetle niti s dizajnerskim potpisom Armani Privea.

Same pohvale dobila je i anđelica Victoria's Secreta Miranda Kerr koja je stigla u društvu supruga Orlanda Blooma. Miranda je odjenula haljinu Zuhaira Murada i tako napravila pravi modni pogodak istaknuvši sve čari, a opet uspjevši izgledati nevjerojatno glamurozno.


Francuska glumica Marion Cotillard na listi najbolje odjevenih našla se zahvaljujući vatreno crvenoj haljini Christiana Diora asimetričnog kroja, a za vatrenu crvenu odlučila se i Claire Danes. Lijepa glumica Jessica Alba pohvale je dobila odjevena u doista glamuroznu haljinu Oscara de la Rente blijedoružičaste boje te poduljeg šlepa ukrašenog valovima. Mnogima je dah zastao i pri pogledu na J.Lo koja je svoje slavne obline istaknula u haljini Zuhaira Murada koju su krasili uzak kroj te plava čipka.