NIJE JOŠ SPREMNA

Tko je hvatao Katie Holmes za guzu?

30.08.2013 u 07:18

Bionic
Reading

Godinu dana nakon razvoda od Toma Cruisea, Katie Holmes nije sasvim spremna uskočiti u vezu s novim muškarcem. Čak ni ako je muškarac koji joj se udvara također ime iz prve holivudske lige

Glumica, dizajnerica i majka sedmogodišnje Suri dobro se zabavila plešući s Jamiejem Foxxom na pozornici na dobrotvornoj večeri u East Hamptonu organiziranoj krajem proteklog tjedna.

Katie je s 45-godišnjim

Foxxom morala plesati na zvukove hitova Blurred Lines Get Lucky, piše US Weekly te dodaje, pozivajući se na izvor koji je prisustvovao zabavi, da je zvijezda 'Odbjeglog Djanga' pomislio da bi mu se moglo posrećiti nakon plesa.

'Plesali su, a nakon zagrljaja ju je uhvatio za stražnjicu', kaže izvor. Ipak, 34-godišnja glumica nije bila impresionirana i glatko ga je odbila.

'Bila je polaskana, ali nije bila zainteresirana.' Katie i Jamie navodno su dugogodišnji prijatelji i nisu koketirali, navodi drugi izvor.

Među slavnim uzvanicima na dobrotvornoj večeri bili su i Ellen DeGeneres, Pharrell Williams Colin Powell i svi su oni viđeni na pozornici kako plešu.

'Katie se najprije činila malo nesigurnom, a zatim se popela na pozornicu i plesala s ostalima. Činilo se da se cijelu večer dobro zabavlja', kaže izbor.

Ni Katie ni njezin bivši suprug Tom Cruise nisu ušli u novu vezu nakon što je njihov šestogodišnji brak završio u kolovozu prošle godine.