STVORENE ZA PARTY

Tko bi rekao? Čizme u ovom izdanju ponovno su osvojile modne ovisnice

08.10.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon godine koju je odredila pandemija, brojni dizanerski brendovi ne kriju želju za zabavom. Vidljivo je to po pregršt aktualnih modela party torbi, a obuća također nije iznimka

Dries Van Noten, Jil Sander, Isabel Marant, Prada samo su neki od velikih dizajnerskih brendova koji su u svojim aktualnim kolekcijama predstavili čizme srebrnoga sjaja a koje će, po svemu sudeći, obilježiti modne mjesece pred nama.

Pema novim podacima modne tražilice Lyst, pretrage za modelima čizmi s ključnom rječju 'šljokičaste' ili 'sjajne' porasle su za 83 posto, dok pretrage za srebrnim modelima čizmi iz mjeseca u mjesec bilježe porast od 41 posto.

Kada je američka 'it' djevojka Hailey Bieber na svom Instagramu objavila fotografije u čizmama presvučenim sjajnim cirkonima s potpisom modne kuće Saint Laurent, pretrage za istim i sličnim modelima u roku od 48 sati porasle su za 65 posto.

Party modeli čizama s potpisom brendova Paris Texas, Victoria Beckham i Dear Frances najviše su zaintrigirali svjetske modne kupce.

  • +4
Kaubojke Izvor: Promo fotografije / Autor: promo