NITKO KAO CHRISTIE

Tko bi joj dao 63 u ovoj mladenačkoj kombinaciji

03.05.2017 u 10:29

Bionic
Reading

Christie Brinkley i sa 63. godine izgleda kao da joj je barem upola manje, a mladenačke kombinacije u kojima izaziva divljenje na lijepoj plavuši izgledaju fantastično

Slavna manekenka i danas se diči besprijekornom figurom, koju je pokazala i na nedavnom prosvjedu pod nazivom People's Climate March koji se održao u Hamptonsu.

Zapanjujuće mladolika Christie izgledala je odlično u jednoj trendi kombinaciji u kojoj bismo se svi rado vidjeli.

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena iskombinirala je trendi tregerice od denima s modernim slip on tenisicama kariranog uzorka, a dugu je kosu prigodno ukrasila vijencem od cvijeća.

Protestna šetnja 'Marš za klimu' održana je zbog planova predsjednika SAD-a Donalda Trumpa zbog ukidanja mjera za borbu protiv klimatskih promjena, a prosvjednicima se u Washingtonu pridružila još jedna poznata zvijezda, Leo Di Caprio.

  • +2
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Amerikanka razoružavajućeg osmijeha koja se proslavila još u 70-ima pojavivši se u Sports Illustratedu, svoju bezvremensku ljepotu duguje obaveznom nanošenju kreme za sunčanje i redovitom pilingu cijelog tijela.

Predana je vegetarijanka, a pije i velike količine vode kako bi koža bila dobro hidratizirana.

'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', rekla je jednom prilikom Christie.