ČARI ODIJEVANJA

Tina Katanić otkrila zašto uvijek izgleda seksi

17.04.2012 u 08:59

Bionic
Reading

Po kući hoda u svilenim ogrtačima, haljine su joj najdraži odjevni komadi, a od markirane odjeće važnija joj je maštovitost. Odala je to o sebi zagrebačka manekenka Tina Katanić

Prekrasno proljetno jutro Tina Katanić započinje mozzarelom, rajčicom, dimljenim lososom i čajem, uz glazbu i polagano spremanje. O svom stilu je za Extru izjavila: 'Stil je za mene nešto promjenjivo i nestalno, mijenja se i nadograđuje, jer ne možeš imati isti stil s 14 i 24 godine. Sada volim boje i ženstvenost koja nikad ne smije izići iz mode'.

U ormaru ima najviše haljina. 'I meni je najlakše upasti u traperice, ali haljine su mi ipak omiljeni odjevni predmet. U zadnje vrijeme nosim one do koljena koje idu ispod sakoa za poslovni sastanak, uz balerinke za ugodnu šetnju gradom i sa štiklama za večernji izlazak.'

Od boja, ovog ćemo je proljeća viđati u puderastim nijansama roze, plave, zelene, žute, te u smeđoj boji. Kričave boje ne voli, ali obožava cvjetne uzorke.

Kupuje, kaže, na sniženjima kada zgrabi dobre i povoljne komade. Puno i putuje, pa uvijek nađe što joj je 'wow'. Nedavno je bila u Šangaju i oduševila se u malom dućanu u nekoj maloj uličici kakvi su joj draži od onih nasred neke glavne avenije.

Ponekad kupi što nikad ne obuče, poput narodne nošnje u Meksiku, ili kostime trbušnih plasačica u Turskoj, ili jakne s Disneyevim junacima u LA-u. U svakom slučaju, radije troši na putovanja nego na cipele.