svijet beba

Tim koji je napornim radom uspio od internetske trgovine napraviti vodeći web shop dječje opreme u Hrvatskoj

11.03.2020 u 08:49

Bionic
Reading

Svijet Beba dućan, puno je više od uobičajenog dućana, jer samo svojom površinom od 700m2 odgovara omanjem igralištu koje je svoje mjesto pronašlo na Slavonskoj Aveniji 65, a okružuje ga velik parking koji uvelike olakšava pristup dućanu kao i neometano vrijeme koji kupci mogu provesti u njemu

Ako tražite nešto drugačije od standardne ponude, kombinaciju promišljenog dizajna i funkcionalnosti, to je ono što bi i sami odabrali za vas i što svakodnevno uvrštavamo u ponudu.

Kod nas ćete, osim konkretnih proizvoda, pronaći i mnoštvo sitnica, pravih dragulja koji privlače pažnju makar možda na prvu i nisu nešto što vam je potrebno u ovom trenutku zaista ćete im teško odoljeti.

Kolekcije proizvoda koje će oduševiti i djecu i roditelje, lijepo će se uklopiti i svaku dječju sobu te obogatiti rutinu i svakodnevnicu svojim inovativnim dizajnom i maštovitim načinima korištenja.

Ponekad i ono što nam ne treba, postane nam najpotrebnije kad shvatimo koliko nam može pojednostaviti razne životne situacije i periode odrastanja koje prolazimo zajedno sa svojim mališanima.

Dječja soba postala je pravo carstvo u kojem svi proizvodi imaju višenamjensku ulogu. Osim što ju stilski obogaćuju, svojom funkcionalnošću također objedinjuju i sve edukativne funkcije koje pogoduju djetetovom rastu i razvoju.

Takvi proizvodi u današnje moderno doba, instagrama i društevnih mreža dosta su traženi, a neke od njih, one najtraženije iz naše ponude voljeli bi i istaknuti jer svakodnevno dobijemo mnoštvo povratnih fotografija iz raznih domova, što nam daje poruku da idemo u dobrom smjeru kad je riječ o ponudi i lepezi proizvoda koje krase naš megastore Svijet Beba.

Neki od njih, kao što je Toddlekind podloga za igru, koja je u kratko vrijeme dobila toliko simpatija od strane djece i roditelja jer je pokazala da podloge za igru ne trebaju biti šarene i unositi nemir u dizajn ostatka prostora kako bi bile prikladne za djecu.

Ili možda drvena kolica koja se mogu koristiti kao mamac za prve samostalne korake, a ujedno su predivno mjesto za odlaganje igračaka ili savršeno mjesto za skrivanje u igri skrivača.

Tu su i igračke koje dok se ne koriste izgledaju kao prava drvena umijetnička dijela na zidu. Štede prostor, ne rade nered, a uče vaše mališane i razvijaju njihovu motoriku od najranije dobi.

Posjetite nas na Internet stranici www.svijet-beba.hr,u dućanu na adresi Slavonska avenija 65, 10 000 Zagreb ili nas nazovite na broj telefona 01 2916 555, 091 55 43 444,