Gisele Bündchen

Tihi luksuz najveći je trend godine, a nije mu odoljela ni zanosna Brazilka

19.04.2023 u 13:23

Gisele Bündchen

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Prošlog vikenda brazilski supermodel Gisele Bündchen viđena je u Miamiju, gdje je zajedno s prijateljima prisustvovala Longines World Class Championship Touru, ekskluzivnom događaju koji savršeno izražava novu estetiku koju vole ljubitelji mode s društvenih mreža - stil ‘bogate mame’

Bijele traperice suštinski su simbol ‘bogate mame’, jer pokazuju da njihov nositelj ne mora brinuti o praktičnim razlozima uobičajenim za majke, poput zaštite od mrlja od kečapa ili rubova zaprljane odjeće. 42-godišnji supermodel dao je sve od sebe, odjenuvši uske bijele traperice s bijelom lanenom košuljom zataknutom za remen, i upotpunio potpuno bijelu odjeću sa svim bitnim elementima ‘bogate mame’ - setom dragulja u zlatu , dodacima u boji devine dlake (matelassé torba od antilopa i kožne espadrile) i lepršavom frizurom.

Istaknut kroz novu sezonu serije ‘Nasljeđe’ i sudsku garderobu Gwyneth Paltrow kroz odjevne predmete s potpisom Brunella Cucinellija i Lora Piana, pojam tihog luksuza izazvao je beskrajnu raspravu na internetu. Nadahnut životnim (i modnim) odabirom super bogatih, tihi luksuz daje prednost odjevnim predmetima naizgled niskog profila, neutralnih tonova, jednostavnih krojeva, bez logotipa, ali ultraluksuznim i nevjerojatno skupim, a stil ‘bogate mame’ njegovo je izravno izvođenje u praksi.

  • +6
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: AP Photo/Rick Bowmer, Pool / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izraz ‘Rich Mom’, odnosno bogata mama, rođen je na TikToku kada je američka influencerica Christina Najjar podijelila ‘priručnik za bogate mame’ sa svojim pratiteljima. ‘Biti bogata mama stil je života. To je stav. Svatko može biti bogata mama, jer to znači dobro živjeti, raditi brojne stvari i pritom se zabavljati’, objasnila je.

Prisustvovanje brazilskog supermodela, u potpuno bijelom izgledu, na ekskluzivnom događaju konjskih utrka u South Beachu, savršeno je utjelovljenje tihog luksuza.