zagrebačka cvjetna priča

Ti si poseban cvijet, zaslužuješ svu pažnju ovog svijeta

11.12.2020 u 11:18

Bionic
Reading

Cvjećarna Branka" kao cvjetna priča traje … već pola stoljeća u našem lijepom Zagrebu. Radnja se smjestila u prostor na početku Frankopanske ulice, u dvorišnom dijelu na broju 3. Prema Frankopanskoj ulici i velikoj fluktuaciji ljudi, odaje ih samo jedan mali cvjetni izlog

I to je dokaz, da bez velikih reklama i marketinških čuda današnjice, njihovu originalnost koja ima dušu, prepoznaju i obožavaju ne samo Zagrepčani, već i kupci širom svijeta. Ovi prvi, rado navrate u cvjećarnu, popričaju, podijele svoje dobro i loše i naruče „onaj svoj buket“, znajući da će dobiti upravo ono što naručuju godinama. Dok drugi, modernijeg pristupa, iz cijelog svijeta naručuju bukete, aranžmane, vijence… plate online i bez brige su jer znaju da će isporuka biti u točno dogovoreno vrijeme s točno definiranim i nadasve svježim cvijećem.

Lijepo složene cvjetne dekoracije

Prekrasno svježe cvijeće nikada neće izaći iz mode. To je stil života – dobri znalci bi rekli, ženstven, živahan i urednički uređen. Ovisno o tome koja je boja, prigoda ili cvijet, cvjetne dekoracije će svakoj prigodi dodati čar.

Svaki dan je proslava života, a sada više nego ikad moramo darivati posebne ljude u našem životu. Inspirirani našim radom, mnogi naši klijenti žele našim cvjetnim dekoracijama razveseliti, unijeti nadu i stvoriti radost. Mi stvaramo bukete koji potiču i slave svakodnevne trenutke i ljude koji čine promjene u našem životu. Darujte lijepim buketom svoje najmilije, prijatelje ili jednostavno nekoga kome treba uljepšati život, razveseliti dan, makar i na trenutak.

Zašto čekati rođendan, praznik ili godišnjicu da se netko osjeća posebno? Najbolje vrijeme ​​za slanje raskošnog buketa je upravo sada - iskoristite dan.

U našoj ponudi možete pronaći široku lepezu buketa, onih svakodnevnih i onih za posebne prigode poput rođendana, vjenčanja, Valentinova, Uskrsa, Božića, ali i onih za tužnije prigode kada je itekako potrebna utjeha i topla gesta, kao što su sahrana, sućut, Svi Sveti…

Zatražite dostavu cvijeća

Ako ste zabrinuti zbog zaboravljanja nadolazeće prigode ili propuštanja osobito važnog datuma, narudžbu cvijeća možete napraviti unaprijed poslati putem naše internet trgovine.

Nakon što odaberete buket, možete uključiti vlastitu personaliziranu poruku i željeni datum isporuke. Dostava cvijeća može se dogovoriti i do nekoliko tjedana ili mjeseci unaprijed radi vaše udobnosti. Uvijek se trudimo da sve svoje narudžbe ispunimo isti radni dan kako bismo osigurali brzu dostavu.

Želite li cvjetne kreacije nadahnute raskošnim nijansama sezone, za razne prigode, javite nam se, a mi ćemo složiti zapanjujući aranžman koji možete pokloniti svojim najdražima za svaku priliku.

Jer, s 50 godina garancije se naše cvijeće zalijeva i još nije povenulo, a snovi traju i dalje…

Detaljnije informacije potražite na www.cvjecarnabranka.hr