DOBRO ODABRANO IME

The Hulk nosi titulu najvećeg pit bull terijera na svijetu

12.03.2015 u 16:00

Bionic
Reading

The Hulk (po liku iz Marvelovih stripova) na putu je da postane službeno najveći pit bull terijer na svijetu. Ima samo 17 mjeseci, a već teži nevjerojatnih 78 kilograma

Pit bull terijer Hulk težak je 78 kilograma, a ima samo 17 mjeseci što znači kako još uvijek raste. Hulk je gotovo iste veličine kao minijaturni poni. Hulk jede oko dva kilograma mljevene govedine i proteinske dodatke svaki dan.

Njegovi vlasnici Lisa i Marlon Grennan iz New Hampshirea u SAD-u kažu kako je Hulk nježna duša koja čak dozvoljava njihovom malom sinu da ga jaše.


'Ti su psi vrlo uravnoteženi i nježni – zovu ih psima dadiljama. Smatram kako nije neodgovorno biti roditelj i vlasnik pit bulla. To su psi kao i svaki drugi. Sve je u odgoju i treningu', kaže Marlon, no dodaje kako bi Hulk u nekoj nezgodnoj situaciji sigurno mogao svom napadaču kao od šale otrgnuti ruku.

Lisa i Marlon Grennan vlasnici su tvrtke Dark Dynasty K9 koja uzgaja i trenira pse zaštitare pa stoga Hulkova veličina nije toliko iznenađujuća. Grennani su vrlo oprezni kome prodaju svoje pse i svi kupci moraju potpisati ugovor koji uzgajivaču garantira redovite preglede prodane životinje i uvjeta u kojima živi.