NITKO JOJ NE BI DAO 61

Teško je reći tko je ovdje mama, a tko kći

25.04.2015 u 15:32

Bionic
Reading

Jedna je od najljepših žena na svijetu, a iako ima 61. godinu, Christie Brinkely izgleda senzacionalno dobro, što je još jednom dokazala u kampanji za australski modni brend Peter Alexander za koji je pozirala u društvu 16-godišnje kćeri Sailor

Na fotografijama snimljenim za kampanju australskog brenda, majka i kći zajedno poziraju u udobnim pidžamama. To nije prvi put da su Christie i Sailor zajedno pozirale, 2013. snimile su naslovnicu za časopis Bella NYC, nedugo nakon što je lijepa tinejdžerka odlučila krenuti stopama slavne mame koja iza sebe ima preko 500 naslovnica.

Jednoj od najljepših 60-godišnjakinja na svijetu teško da bi itko dao više od trideset godina. Bez obzira na to je li njezina zavidna ljepota djelo vještih kirurga ili pak čudo prirode, Christie Brinkley nas ne prestaje oduševljavati zavidnim mladenačkim izgledom.

Ona tvrdi da su za njezin mladenački izgled zaslužni zdrav način života, njega lica, redoviti pilinzi, vegetarijanska prehrana i gotovo religiozno korištenje krema sa zaštitnim faktorom, a nedavno je izbacila na tržište i liniju kozmetičkih proizvoda pod vlastitim imenom. Christie je i jako aktivna, redovito vježba, bavi se jogom i puno vremena provodi baveći se aktivnostima na otvorenom kao što su plivanje i vožnja biciklom.

Ahhhhh ...PJ Time! Photo with my youngest baby @sailorbrinkleycook from the @peteralexanderofficial Happy Mothers Day Campaign! ??

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on


No osim zadivljujućim mladenačkim izgledom Christie oduševljava i fantastičnom figurom koja također ne odaje godine.

'Mislim da smo prva generacija koja doslovce može reći 'Godine nas više ne definiraju'', ponosno kaže Christie koja je za svoj 60. rođendan pozirala za naslovnicu časopisa People odjevena samo u tirkizni kupaći kostim. No otkriva da su joj za zavidan izgled tom prilikom od velike pomoći bili skriveni grudnjak, dobro osvjetljenje i ekstenzije u kosi.

'One sekunde kad sam napunila 50 godina, pomislila sam: 'Pa, sad mi je 50, recite što god hoćete, više me nije briga, prešla sam tu dobnu granicu.' I to je bilo, moram priznati, prilično oslobađajući osjećaj', kaže Brinkley i dodaje:

'Vjerujem da je najvažnija stvar koja pridonosi vanjskom izgledu zapravo to kako se osjećate iznutra. Zato je od iznimne važnosti da uživate u svakom trenutku i da se zabavljate. Mislim da je sreća jedina stvar koja najbolje pristaje svakom licu', kaže Christie koja ne krije koliko je uzrujavaju kritike usmjerene prema ženama, posebno kad dolaze od samih žena.

'Žene bi si trebale međusobno dijeliti komplimente, a ne tražiti mane jedna na drugoj. Puno bolje bi se osjećale', poručuje Christie.