ALESSANDRA AMBROSIO

Tenisice retro stila za kojima luduju poznate trendseterice osvojile su i zgodnu Brazilku

04.11.2020 u 11:07

Bionic
Reading

Alessandra Ambrosio, poznata brazilska manekenka i nekadašnja članica tima Victorijinih anđelica, u slobodno vrijeme velika je ljubiteljica casual stila

Lijepa Brazilka koja se ponosi besprijekornom figurom najbolje se osjeća u ležernim sportskim komadima poput tajica ili tenisica.

Kako je globalna pandemija dodatno popularizirala odjeću za slobodno vrijeme, Alessandru se najčešće može vidjeti u comfy stajlinzima koji joj fantastično pristaju te joj ističu isklesanu figuru.

Lijepa brineta uvijek je u središtu pozornosti, pa nije promaknula fotografima prilikom šetnje Los Angelesom u još jednom cool outfitu koji vrijedi iskopirati.

  • +3
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alessandra Ambrosio (39) je plijenila poglede u sivim tajicama, bijelom kratkom sweatshirt topu i tenisicama koje ponovno proživljavaju svoje zvjezdane dane: bijelom modelu brenda New Balance sa zlatnim detaljima.

Upravo su ove tenisice retro dizajna veliki hit među poznatim ljepoticama pa smo ih vidjeli i na Zoe Kravitz, Kaiji Gerber, Emily Ratajkowski...

Inače, tenisice s potpisom američkog brenda New Balance potpuno su opčinile trendseterice, a jedan se model istaknuo kao posebno zanimljiv. Tenisice 990v5 s potpisom ovog high street brenda našle su se prvi put na listi popularne modne tražilice Lyst početkom godine, zahvaljujući naglom skoku pretraživanja od 41 posto u odnosu na posljednji kvartal u 2019. godini.

  • +2
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alessandra koja već nekoliko godina nije članica Victorijinih anđelica, upustila se i u poduzetničke vode te je lansirala svoju liniju kupaćih kostima.

Inače, nedavno je posjetila Meksiko sa svojim novim dečkom, talijanskim poduzetnikom Nicolom Oddijem.