U ZNAKU PLETIVA

Ni Lejla Filipović ne može odoljeti trenirci koju se ove sezone isplati imati u ormaru

04.11.2020 u 09:24

Bionic
Reading

Da su odjevni komadi od tankog pletiva jedan od najvećih trendova jesensko-zimske sezone, svojim aktualnim kolekcijama dali su naslutiti brojni brendovi, a kao što krase police trgovina podjednako krase i ormare poznatih zaljubljenica u modu. Jedni od najpopularnijih komada od tankoga pletiva ove sezone nesumnjivo su različiti modeli trenirki, a jednoj takvoj nije odoljela ni bivša Miss Hrvatske, Lejla Filipović

Poput brojnih dama iz svijeta slavnih i zvijezdi sa street style scene, supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića ove sezone također se priklonila trendu odjevnih komada od tankog pletiva, a navedeno je ovih dana imala priliku potvrditi na Instagramu.

Na omiljenoj zagrebačkoj špici ova bivša hrvatska misica prošetala je u sivom modelu pletene trenirke, a njezin elegantan dojam uspjela je dodatno istaknuti modelom bijeloga kaputa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💗🌸💐

Objavu dijeli Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Svoje ležerno izdanje Lejla je istaknula trendovskim modelom tenisica, a i ovoga puta dokazala je svoju naklonost prema modnim dodacima u znaku rajfa za kosu kojim posljednjih mjeseci, u različitim varijantama, obožava začiniti svoje odjevne kombinacije.