ubojita kombinacija

Ovaj stajling nije za svakoga: Kate Hudson zablistala je u kombinaciji koja slavi obline i privlači poglede

16.02.2023 u 12:20

  • +5

Kate Hudson

Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOVEKIN / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Na modnoj reviji Michaela Korsa u sklopu Tjedna mode u New Yorku veliku pozornost privukla je Kate Hudson. Kratki top, goli struk i visoki prorez bili su 'ubojita' kombinacija

Prvi red Michael Kors revije nikad ne razočara, od Anne Hathaway u stilu 'Vraga koji nosi Pradu' pa do Serene Williams u žarko ružičastom odijelu, riječ je o moda koju možete pratiti na pisti, ali i izvan nje. Ove je godine Korsova prijateljica Kate Hudson gotovo nadmašila njegovu novu kolekciju stigavši u dvodijelnom kompletu koji je uključivao suknju i više nego efektnog proreza.

U potpuni crni stajling koji je Kate Hudson servirala u New Yorku razdvojen na sastavne dijelove – oversized sako, gornji dio u obliku crop topa i maksi suknja, no ono što je činilo razliku bili su detalji koji su ovu odjeću pomaknuli kilometrima daleko od običnih, crnih odjevnih komada.

Gornji dio u obliku bandeu topa s naborom bio je itekako zavodljiv, a opet na granici poslovne ležernosti i wow efekta, a dugačka suknja koja je sezala do poda izgledala je kao klasičan maksi komad s visokim strukom, ali prorez, koji joj je sezao do bedra, otkrio je gotovo cijelu nogu. Pršteći seksipil Kate je ublažila overiszed sakoom 'boxy' kroja te sve zaokružila crnim salonkama i malom clutch torbicom.

  • +3
Kate Hudson Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA