EFEKTAN MODEL

Tenisice o kojima se govori: Ovako je Taylor Swift odala modnu počast kolegici

12.01.2024 u 10:53

Bionic
Reading

Posljednjih dana Taylor Swift ne prestaje nizati stajlinge u znaku zelene boje pa ju je istaknula i posljednjim prilikom dolaska u glazbeni studio Electric Lady u New Yorku

Zelenu boju najveća pop zvijezda današnjice ovoga putaistaknula je suptilno, s pripijenim topom koji se nazirao ispod zebraste jakne od flisa.

Njezinu kremastu boju naglasila je tenisicama za trčanje , no ne i bilo kakvom verzijom.

  • +3
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o modelu iz danas ugasle modne suradnje njemačkog sportskog diva adidas i brenda Ivy Park glazbene dive Beyonce. Model naziva 'Adidas Savage Trail x Ivy Park Ivytopia' u kakvom se imala priliku ugledati Taylor danas je jedino moguće nabaviti na specijaliziranim stranicama za preprodaju i kupnju rabljenih modela tenisica.

Jaknu od flisa koju je istaknula stajlingom također potpisuje njemački adidas, a cjelokupan stajling upotpunila je smeđim sunčanim naočalama, zlatnim naušnicama i prepoznatljivim crvenim ružem za usne.

Njezin odlazak u studio, ali i kontinuirani stajlizi u znaku zelene boje, kod fanova pop zvijezde potaknuo je nagađanja da radi na novom snimanju albuma 'Reputation'.

  • +4
Taylor Swift i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za Swift i Beyoncé protekla godina bila je posebno zanimljiva. Obje su krenule na rekordne svjetske turneje koje su se sa stadiona preseljene u kina.

Pop divi Beyonce Taylor Swift pružila je podršku na londonskoj premijeri filma 'Renaissance', dok je Beyonce isto učinila na premijeri koncertnog filma 'The Eras Tour' Taylor Swift u Los Angelesu.