UZBUDLJIVI NOVITETI

Kultni model tenisica New Balance osvanuo u preslatkom izdanju

10.01.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Nova godina nije ni pošteno započela, a sportski div New Balance već je predstavio nekoliko uzbudljivih modnih suradnji, uključujući onu s kineskim brendom Randomevent

Nakon ostvarene suradnje s brendom UGG u protekloj godini, Randomevent ulazi u novu s New Balanceom kako bi isporučio nove, uzbudljive verzije tenisica 1906R.

'Sweetness of Kin' naziv je suradnje brenda Randomevent i New Balance i nedvojbeno je sladak — u smislu žargonskog izraza za 'cool' i pridjeva koji se često koristi za opisivanje ukusnih slastica.

Konstrukcija tenisica 1906 iz suradničke kolekcije čak ima slojeve poput torte.

To je zapravo standardni višeslojni dizajn, ali Randomeventov izbor materijala dodaje im malo veću dimenziju. Počinje s kremastom spužvastom mrežastom podlogom nakon koje slijedi puterasti kožni sloj. Tradicionalni New Balance 'N' nadovezuje se na sve, dodatno naglašavajući višedimenzionalnost modela.

Još jedna zgodna karakteristika Randomeventovih New Balance tenisica je da su vezice isprepletene u 'N' logo.

Randomeventova tenisica New Balance 1906R kompletirana je s prepoznatljivim potplatom 2002R ABZORB, sada istaknutim preskrasnom cimet smeđom nijansom.

Randomeventova suradnja s brendom New Balance također nudi glomazne tenisice 9060, izrađene u crnoj boji s plavim i prljavo bijelim detaljima. Očekuje se da će se 9060 pridružiti tenisicama 1906R kao dio Randomeventove suradničke kolekcije 'Sweetness of Kin' s New Balanceom koja će 12. siječnja biti lansirana na Randomeventovoj web stranici i u fizičkoj trgovini brenda u Šangaju.

New Balance ne pokazuje znakove usporavanja u novoj godini, osobito po pitanju modela 1906. Osim kineskog brenda Randomevent, s njihovim dizajnerom poigrao se američki dizajner Salehe Bembury, reper Action Bronson i glazbenik 99GINGER.