CHIC CARMEN

Tenisice brenda koji obožava Meghan Markle i midi suknja? Ovu kombinaciju doista vrijedi kopirati

29.12.2021 u 15:27

Bionic
Reading

Omiljena španjolska infuencerica, sjedokosa modna ikona Carmen Gimeno, uvijek ima neko cool rješenje u rukavu kad se radi o dnevnim stajlinzima

Nepisana pravila za dame iznad 50 plus age modna ikona krši s puno stila, a jedna od njezinih najomiljenijih kombinacija podrazumijeva tenisice koje najčešće nosi s trendi suknjama ili haljinama.

Genijalan osjećaj za modu ponovno je pokazala ludo dobrim stajlingom u kojem se prošetala ulicama svog Bilbaa.

Sjedokosa modna ikona za ovaj je look dobila samo pregršt pohvala te po tko zna koji put dokazala da se dobar stil godinama samo brusi.

  • +44
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ako imate dvojbi oko toga kako midi suknje izgledaju kad se spoje s tenisicama, look sjedokose Carmen u trenu će vas razuvjeriti.

Zanimljiv top s potpisom Zare animal uzorka, crna midi suknja do ispod koljena, tenisice poznatog francuskog brenda Veja, koji su među prvima popularizirale Meghan Markle i zvijezda 'Harryja Pottera' Emma Watson, te Guccijeva kožna torba odličan su izbor za brojne prigode.

Ovaj dnevni look, za koji je zaslužila samo najbolje ocjene, kreativna Španjolka zaokružila je kraćim bobom i crvenim ružem, a komplimenti su pljuštali na sve strane: 'Predivno', 'Odlično, izgledaš prelijepo', 'Savršeno, kao i uvijek'.