TAYLOR SWIFT

Taylor Swift poput princeze iz bajke: Ovako lijepa haljina ne viđa se svaki dan

12.10.2023 u 09:07

  • +9

Taylor Swift

Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Taylor Swift na premijeri 'The Eras Tour Concert Filma', o njezinoj spektakularnoj svjetskoj turneji koja obara rekorde, izgledala je čarobno u glamuroznoj kreaciji

Koncertni film ponosne vlasnice čak 12 Grammyja, posve očekivano, izazvao je ogromno zanimanje fanova.

Film se trebao pojaviti u kinima u petak 13. listopada, no obožavatelji će imati priliku nabaviti ulaznice za 'rani pristup' od četvrtka ujutro. 'The Eras Tour Concert Film' već je zaradio 100 milijuna dolara samo od pretprodaje ulaznica i pretpostavlja se da bi u prvom vikendu prikazivanja mogao nadmašiti i 'Barbie'.

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Za ovu je premijeru atraktivna 33-godišnjakinja odabrala čarobnu kreaciju u svijetloplavoj boji, u kojoj je ostavila sve bez daha.

Riječ je o upečatljivoj haljini bez naramenica i cvjetnog dizajna s izrezima koji joj daju eteričan izgled, a potpisuje je proslavljeni dizajner rođen u Dominikanskoj Republici, Oscar de la Renta.

Ovu je nevjerojatnu haljinu, u kojoj je izgledala poput princeze iz bajke, Swift nadogradila Cartierovom ogrlicom i dijamantnim naušnicama te elegantnim sandalama s remenčićem (Giuseppe Zanotti).

Odličan make up i glamurozna frizura zaokružili su ovo upečatljivo izdanje jedne od najvećih glazbenica današnjice.