nosi se crveno

Neodoljivo senzualne: Novi trend haljina odiše glamurom i garantira elegantan look

12.10.2023 u 06:06

Bionic
Reading

Crvene haljine imaju baš sve potrebno da postanu alternativa čak i vječnom klasiku - maloj crnoj haljini

Već se puno pisalo o tome da će crvena boja biti in ove jeseni, a stajlinzi trendseterica i holivudskih zvijezda otkrili su da će ih kao najveći trend slijediti haljine u ovoj vatrenoj nijansi.

Upravo su se crvene haljine istaknule kao hit komad jeseni nakon što su viđene na revijama Alexander McQueena, Fendija, Balenciage, Blumarinea i Bottega Venete te u zapaženim stajlinzima niza holivudskih zvijezda.

Poznato je to da crvena odjeća ističe senzualnost i slovi kao najseksi boja, kao i da je simbol ljubavi i hrabrosti te odvažnosti u odijevanju. Osobe koje favoriziraju njene vatrene nijanse vole se isticati i naglašavati svoju ljubav prema modi i trendovima, a nosi se jednako uspješno u ležernim stajlinzima ulične mode, koliko i u najglamuroznijim izdanjima.

Rast popularnosti ovog komada krenuo je na promocijama filma 'Barbie', kada je glumica Margot Robbie u više navrata odstupila od očekivane ružičaste boje i birala elegantne crvene alternative.

U jednom od svojih posljednjih javnih pojavljivanja potvrdila je crveni trend u svjetlucavom looku Dilare Findikoglu, sastavljenom od mini satenske haljine bez naramenica i crvenih mule natikača na petu Maison Ernest.

Isto tako, nedavno je manekenka Emily Ratajkowski uočena u šetnji sa psom na ulicama New Yorka u pripijenoj maksi crvenoj haljini s visokim prorezom brenda Marcia. Ova zavodljiva kreacija privlačila je pozornost rastezljivim materijalom koji je istaknuo sve adute lijepe brinete te zatvaranjem s kristalima Swarovski.

Koliko je crvena haljina dobar izbor i izvan glamuroznih događanja, pokazala je Dua Lipa, pozirajući na odmoru u pletenom poluprozirnom modelu brenda Blumarine. Slavna pjevačica nedavno je zablistala i u otmjenijem izdanju, noseći crvenu Valentinovu haljinu visokog bočnog proreza i dubokog dekoltea, obogaćenog nizom zlatnih ogrlica.

A kada je i jedna od najutjecajnijih trendseterica današnjice, Hailey Bieber, za večernji izlazak izabrala senzualnu mini crvenu haljinu, postalo je jasno da pred sobom imamo komad koji bi mogao steći toliku popularnost da zamijeni i vječni klasik - malu crnu haljinu.

  • +6
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / BACKGRID / BACKGRID USA / THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA