u puli

Tara Thaller zna kojim modelom istaknuti liniju, a stajling je podigla zlatnim sandalama

21.07.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Odnedavno single Tara Thaller zna kako privući pozornost, a u zadnje vrijeme njezini su outfiti modna inspiracija koju trebamo. Kao i velik broj domaćih glumaca, Tara je posjetila Pula Film Festival te servirala još jedan u nizu sjajnih outfita

Simpatična Zagrepčanka uputila se u Pulu, a tamo je na poznatom filmskom festivalu još jedanput uživala u projekciji animiranog filma 'Cvrčak i mravica', u kojem je posudila glas mravljoj princezi Antoneti. Multitalentirana glumica, osim što pjeva i pleše, pokazala je i da se odlično snalazi i u modi pa je tako i večer u Puli iskoristila kao povod još jednog sjajnog stajlinga.

Simpatična Tara Thaller tako se odlučila za boju pijeska i zablistala u kreaciji poznate domaće dizajnerice Diane Viljevac.

Pripijena haljina naglašava ženstvenu liniju tijela, a pomno osmišljen nabor skuplja se u boku kako bi naglasio struk. Još jedan zanimljiv detalj je činjenica da su jedna ruka i jedno rame posve goli, dok su s druge strane zatvoreni, što naizgled jednostavnoj haljini daje dozu dinamike.

Ovo besprijekorno i vrlo ženstveno izdanje Zagrepčanka je začinila zlatnim sandalama koje su se sjajno uklopile u ovaj look, a dale su mu još jednu dozu elegancije i glamura koje Tara tako prirodno već nosi u sebi. Također, nosila je i zlatni nakit, no sve je ostalo u znaku minimalizma.

Odabrala je jednostavne viseće naušnice s potpisom Dianine sestre Ive Viljevac.

glamurozne, seksepilne i odvažne

Stajlinzi crvenog tepiha Pulskog filmskog festivala: Glumice u malom prstu imaju modu

Pogledaj galeriju