ELEGANTNA CAMILLE

Tako to rade Francuskinje: Chic brineta ima ludo dobar look koji vrijedi kopirati

18.05.2023 u 17:20

Bionic
Reading

Camille Charriere francuska je modna ikona i influencerica s velikim brojem pratitelja na Instagramu te redovito dobiva brojne pohvale za svoje maštovite odjevne kombinacije

Zgodna Francuskinja jedna je od onih dama koje svojim stajlinzima na najbolji način utjelovljuju francuski chic, a to je ponovno dokazala zavodljivim lookom koji je pokazala na Instagramu.

Jedna od najomiljenijih francuskih influencerica s rastućim brojem obožavatelja, Camille je prava modna inspiracija koju vrijedi 'zapratiti', pa je i za svoj najnoviji look dobila same pohvale.

  • +3
Camille Charriere Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna Francuskinja, koja je diplomirala pravo na Sveučilištu Paris Nanterre, karijeru odvjetnice bez puno razmišljanja zamijenila je za svoju veliku ljubav - modu.

  • +19
Slingback cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Odrasla je u francusko-engleskoj obitelji, a ovih dana posjetila je Seul u Južnoj Koreji te je nazočila modnoj reviji kuće Gucci i za svoj zavodljiv outfit dobila pregršt komplimenata.

Bez greške je kombinirala asimetrični top i suknju midi duljine otkrivši vitki struk, a ovaj zavodljivi all black look vješto je podignula moćnim detaljem - trendi slingback sandalama, koje su već osvojile zaljubljenice u modu jer su udobne, efektne i vrlo ženstvene.

Ležerna frizura i prozračan make up odlično su zaokružili ovaj chic look omiljene francuske modne ikone koja je u ranijem intervjuu istaknula da je ključ dobrog stila nikad se ne povoditi trendovima.

'Ideja je da svoju garderobu izgradite oko basic komada koji postaju vaš potpis i uronite u trendove tek kada vam stvarno odgovaraju. Tako ćete uvijek imati odjeću u kojoj sjajno izgledate. Sviđa mi se to da uvijek budem najmanje 'skockana' osoba na nekom događanju, ali da se ipak ističem jer su detalji koji čine moj outfit jednostavni i zanimljivi', otkrila je jednom prigodom Camille.