STATEMENT MODEL

Tako se to radi: Branka Krstulović jednostavan stajling začinila genijalnim sandalama

03.04.2019 u 10:02

Bionic
Reading

Tehnički muzej Nikole Tesle postao je nova kulisa predstavljanja kolekcije s potpisom Aleksandre Dojčinović. Novu, sedmu samostalnu reviju uspješne hrvatske dizajnerice ni ovaj put nisu željela propustiti brojna poznata lica s društvene scene, a svojim stajlingom na modnom događaju sezone tradicionalno se uspjela istaknuti bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović

Bez obzira gdje ju sretnemo, Branka Krstulović uvijek je besprijekorno dotjerana od glave do pete, a na njoj se uvijek mogu vidjeti komadi etabliranih modnih kuća, kojih ni ovaj put nije nedostajalo.

Titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, Branka je ovoga puta potvrdila pojavom na reviji Aleksandre Dojčinović u elegantnoj kombinaciji kojom je dominirala crna boja.

GLUMICE, SPORTAŠICE, VODITELJICE

Poznati pohrlili na modnu reviju Aleksandre Dojčinović: Evo tko je sve bio

Pogledaj galeriju

Haljinu iznad koljena, sa značajnim prorezom na području dekoltea, bijelim porubom i brošem s potpisom modne kuće Chanel, Branka je vješto kombinirala s dvobojnom torbicom istoimene francuske kuće dok se po pitanju obuće odlučila za efektne crne sandale s detaljem srebrnih zakovica.

Riječ je o modelu s potpisom Alexander McQueena, koji se u prodaji nalazi po cijeni od gotovo sedam tisuća kuna, a ističe se detaljem srebrne potpetice.