neodoljiva elegancija

Tako jednostavno, a tako lijepo: Penelope Cruz oduševila odličnom kombinacijom, nosivom u različitim prigodama

01.09.2021 u 09:44

Bionic
Reading

Zanosna glumica Penelope Cruz stigla je na 78. Međunarodni filmski festival u Veneciji i oduševila izgledom i odličnim chic stajlingom koji je uključivao elegantnu kombinaciju kratke suknje i sakoa u svijetlim nijansama

Jedan od najuglednijih filmskih festivala, prestižni Venecijanski filmski festival ove godine otvara Almodovarov film 'Parallel Mothers' s Penelope Cruz u glavnoj ulozi. Zanosna glumica iza sebe ima već brojne uloge u filmovima Pedra Almodovara te je njegova dugogodišnja muza. Stigavši na ovogodišnji Filmski festival u Veneciji, zanosna ljepotica španjolskog podrijetla oduševila je elegantnim izdanjem.

Klasično krojen kompletić koji je uključivao kratku suknju i sako bijele boje Penelope je sparila s običnom bijelom majicom, dajući tako cijeloj kombinaciji vrlo chic prizvuk. Stajling je zaokružila otvorenim bijelim sandalama s kitten potpeticama te bijelom torbicom sa zlatim lancem za nošenje na ramenu. Bijelu kombinaciju razigrao je ginhgam uzorak u plavoj boji na unutarnjoj strani sakoa. Penelope je pokazala odličan način na koji vrlo klasičnu kombinaciju prilagoditi modnim trendovima te kako modnim dodacima umanjiti dozu elegancije i postići vrlo chic stajling nosiv u različitim prigodama.

  • +4
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Ciao Pix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim odličnom kombinacijom, Penelope je oduševila besprijekornom figurom koja nikome nije promaknula. Glumica se nedavno vratila s ljetovanja koje je provela u društvu supruga Javiera Bardema na otoku Monte Argentario u Toskani, a bajkovit odmor na Tirenskom moru sigurno je pridonio njezinom lijepom i preplanulom izgledu.