18-godišnja leni

Tajna je u jednostavnosti: Mala crna haljina i crveni ruž kao dobitna kombinacija nasljednice Heidi Klum

19.01.2023 u 21:00

Bionic
Reading

I dok je nekoć Heidi Klum postavljala modne trendove, čini se da dolaskom novih generacija sve češće odabir pada na već isprobanu klasiku. Jednostavne kombinacije ovih su dana posebno na cijeni, a mala crna haljina u kombinaciji s crvenim ružem nepobjediv je duo

U srijedu navečer održana je premijera nove romantične komedije u kojoj glavnu ulogu predstavlja Jennifer Lopez, a lista poznatih osoba koje su uveličale svečanu premijeru zbilja je impresivna. Za takav cool event u Los Angelesu, modnu jednadžbu dobro je riješila Leni Klum, koja je pokazala da je u obitelji njemačke manekenke moda jednostavno u krvi.

Jednostavna crna haljinica bez naramenica savršeno je istaknula njezinu manekensku građu tijela, dodatno naglašenu odabirom cipela. Uz malu crnu haljinicu, Leni se odlučila za crne visoke potpetice u špic ukrašene šljokicama.

Bezvremenska crna haljina koja laska vašoj figuri outfit je na koji se uvijek možete osloniti, ako se želite naći na popisu najbolje odjevenih. Dodajte tomu i jednostavan makeup začinjen dobrim crvenim ružem i imate look večeri.

Leni se odlučila za luksuznu marku A.L.C, brend koji vole i popularne dame s dobrim stilom poput Kate Hudson, Rosie Huntington-Whiteley, Selene Gomez i Lily Collins.

  • +7
Leni Klum Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Društvo 18-godišnjoj manekenki pravio je pjevač Seal, dugogodišnji muž njezine majke koji je djevojčicu posvojio kad joj je bilo pet godina. Seal je više puta istaknuo kako ga za njegovu kći ne veže krv, no i usprkos razvodu od njezine biološke majke, osjeća duboku povezanost.