LJETNA MODA

Tajči na moru nosi kroksice na visoku petu

11.08.2011 u 11:36

Bionic
Reading

Crne gumene kroksice s visokom petom, zlatne sandale Michaela Korsa, crni bikini, obične pamučne majice, nekoliko hlača i nekoliko haljinica, među kojima su i dvije na bretelice za plažu, sve je što Tatiana Cameron Tajči ponese na more

Pjevačica Tatiana Cameron Tajči sa svoja tri sina uživa na Pelješcu, gdje planira ostati do 18. kolovoza, a onda se vraća u Ohio. Za Gloriju je otkrila da se na moru ne zamara garderobom. U dnevnoj varijanti najsretnija je u lepršavim pamučnim haljinicama, a tek navečer dotjera se za šetnju do Orebića.

'Moj je moto u odijevanju – bitno da je praktično. Volim nositi stvari u kojima se mogu i prošetati, voziti bicikl, otići na plažu, veslati u čamcu… Na moru vrlo rado nosim kroksice jer su praktične i za plažu i za ulazak u vodu, kao i haljine. Kupujem ih u Americi u lancu dućana Anthropologie, koji nudi lijepu odjeću od prirodnih materijala. Posljednjih godina igram tenis pa sam si kupila i jednu crnu haljinicu s potpisom Marije Šarapove', kaže Tajči.

Kako dodaje, ne voli mnogo odjeće i drži se pravila: 'Ako ne nosim nešto tri mjeseca, onda mi to i ne treba. Izbacim to iz ormara ili darujem prijateljicama.' Njezin ljetni make up sastoji se od korektora i pudera s mineralima, sjenila za oči i maskare. 'Jedino kozmetiku redovito kupujem. Obožavam isprobavati kremice i na tome ne štedim', kaže pjevačica.

Od modnih dodataka Tajči voli kožnate ogrlice s privjescima, a hit joj je keltski znak za prijateljstvo koji je lani kupila na Block Islandu.

Kroksice na petu

Što se tiče torbi, voli velike u koje stane i laptop, a zimi najradije nosi onu s potpisom Louisa Vuittona. Od modnih marki i kreatora, voli traperice 7 For All Mankind, haljinice Theory, Diane Von Furstenberg, Maxa Azriju, Elieja Taharija te Betsey Johnson

Suprugu najčešće kupuje majice Hugo Boss, a s djecom odlazi u H&M i sretna je što ona grade svoj stil. A da bi spakirala sebe i obitelj, Tajči tvrdi da joj trebaju samo dva sata.