ZVJEZDANA SURADNJA

Slavna Nicki Minaj ponovno zablistala u Zigmanovoj kreaciji

26.10.2018 u 11:43

Bionic
Reading

Svjetski poznata reperica Nicki Minaj oduševljena je odvažnim modnim stilom riječkog dizajnera Juraja Zigmana čiju je seksi kreaciju odabrala za svoj novi spot 'Women Like Me'

Nakon što je ove godine za svoj nastup na MTV Video Music Awards u Los Angelesu odabrala kreaciju našeg dizajnera Juraja Zigmana, američka glazbenica Nicki Minaj za svoj novi spot 'Women Like Me' opet je odabrala kostim našeg dizajnera.

Uspješnom Riječaninu ovo nije prva suradnja s nekom svjetskom zvijezdom! Njegove kreacije nosile su i Fergie, Little Mix i Bebe Rexha, a to je samo početak njegovog uspjeha na svjetskom tržištu jer je dizajner već u pregovorima s nekimm od najvećih imena svjetske glazbene scene.

Inače, za nastup na MTV Video Music Awards u LA-ju Nicki je nosila upečatljiv zlatni kostim i efektni ružičasti ogrtač od satena maksi kroja s ekstravagantnim rukavima, a cjelokupna kombinacija izazvala je odlične reakcije i izazvala bum u svjetskim medijima.

Nicki Minaj obožava dizajn Juraja Zigmana Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Vremena je bilo stvarno jako malo i moralo se s idejom i dizajnom ići odmah pa sam skicirao putem mobitela i odmah poslao skicu njezinu timu. Odmah su rekli da je to ono što žele, a Nicki se oduševila. Imali smo svega tri dana za izradu. Moj tim i ja smo radili od-do da sve bude na vrijeme. Sreća je što imamo njezinu lutku pa joj je kostim stajao doslovno kao saliven', rekao je tad za tportal Juraj Zigman.

Kako je objavio Hollywood Reporter, s hrvatskim dizajnerom je kontaktirao poznati stilist Brett Alan Nelson jer je želio da 'Nicki zablista poput kraljice', zbog čega je i sam kostim inspiriran kraljevskim lookom, odnosno egipatskim i viktorijanskim dobom.

Ovo je bila doista vrlo uspješna godina za Zigmana, a završit će na najbolji način, samostalnom revijom koja će se održati 10. prosinca 2018. u Guvernerovoj palači u Rijeci.