A KAKO I NE BI...

Svi su primijetili trendi Zagrepčanku koja je projurila špicom

20.02.2015 u 08:30

Bionic
Reading

Karirana košulja i dalje je totalno trendi, a sreća je što se lako nosi na više načina i u gotovo svim godišnjim dobima. Očekivano, to znaju i naše djevojke pa ih ni zima nije spriječila da budu kul

Nekadašnji zaštitni znak grunge scene, karirana košulja danas ne označava nijedan glazbeni pravac, već se provlači kroz razne stylinge. Stoga ne čudi da naše ljepotice sa špice koriste ovaj trendi adut kako bi zaokružile svoj look. Dvije zgodne djevojke košulje su zavezale oko struka, ali svaka ima svoj stil.

Ljepotica u uskim trapericama odlučila se za tenisice s punom petom, a zgodna dama košulju je kombinirala uz crne čizme.

Zapravo, karirana košulja bit će idealna za nadolazeće dane jer ćemo se morati slojevito odijevati s promjenama vremena. Tako je po potrebi možete povezati oko struka i biti frajer ili frajerica, a ako vam je hladno, imat ćete jedan topliji komad više.

Nemojte zaboraviti da košulje možete nositi i otkopčane ili utaknute u hlače sprijeda, a gotovo da i nema pravila hoćete li ih kombinirati uz suknju, traperice ili tajice.