KREATIVNI DARoVI

Svi su ludi za personaliziranim jaknama: Ovo je novi trend među celebrity mladencima

13.10.2019 u 08:58

Bionic
Reading

Personalizirani darovi već su neko vrijeme pravi hit u svijetu. Inicijali, fotografije ili pak nadimci na garderobi i modnim dodacima oduševljavaju i najzahtjevnije kupce, a evo što je pravi hit među poznatim damama i muškarcima nakon što uplove u bračnu luku

Glamurozna vjenčanja poznatih i slavnih uvijek prate i skupocjeni dizajnerski darovi koje si rijetki mogu priuštiti. Iako je upravo takvim mladencima koji imaju sve što požele, najzahtjevnije nešto pokloniti, dosjetljivi i kreativni ljudi i za to su pronašli rješenje. U ovom slučaju važno je istaknuti se iz mase, a posebno izrađeni, personalizirani pokloni pravi su pogodak, koji čini se, najbolje prolaze kod velikih zvijezda.

Barem tako pokazuju neki od parova na našoj listi, koji redom uživaju u dizajnerski osmišljenim sparenim jaknama.

Kako bi zauvijek imali podsjetnik na svoj važan dan, reper Kanye West i reality zvijezda Kim Kardashian dobili su kožne jakne koje zajedno čine popularni natpis 'upravo vjenčani'. Motociklističke kožne jakne oslikao je umjetnik Wes Lang, a ponosni supružnici odjenuli su ih dan nakon vjenčanja na završni party s uzvanicima. Bili su jedni od predvodnika ovog neobičnog trenda.

Sličnu stvar napravili su supružnici Zoë Kravitz i Karl Glusman. Pjevačica i glumica sudbonosno ‘da’ izrekla je ovog ljeta Glusmanu u Parizu, a ljubav su osim prstenjem ovjekovječili kožnim jaknama. Njihove kreacije oslikala je pak Samantha Urbani, a na pozadini jakne nalaze se njihovi portreti u srcu.

Svoj kožni primjerak prije nekoliko je dana na vjenčanju dobila mlada manekenka Hailey Baldwin koja se udala za glazbenika Justina Biebera. Kreativni dizajnerski vrh modne kuće Celine osmislio je poklon iz kojeg se poznata plavuša od tada ne skida. Poklonili su joj kožnu jaknu s natpisom ‘supruga’ od kristalića na pozadini. Praznih ruku nije ostao ni Justin, na čijem je primjerku istom tehnikom ispisano ‘suprug’.

Ljubavnim jaknama prošle su se godina pohvalili supružnici Hilary Swank i Philip Schneider. Holivudska ljepotica udala se na ljeto 2018. nakon dvije godine veze. Za razliku od svih nabrojanih, ovaj par u svojoj kolekciji ima trapper jakne s akronimom Phillary i datumom vjenčanja. Izradu potpisuje najveći svjetski brend traper garderobe –Lavi’s.

Imuna na ovaj trend nije ostala ni britanska princeza Eugenie, koja se udala prije godinu dana za svog odabranika Jacka Brooksbanka. Nedugo nakon spektakularnog kraljevskog vjenčanja, princeza je odjenula rozu kožnu jaknu s natpisom ‘gospođa Brooksbank’. Jaknu je izradio Sam Dougal, kreativni director i jedan od osnivača modnog Brenda Gainsbourg.