VJEČNE SUPARNICE

Svi su gledali samo u Angelinu i Jennifer

16.01.2015 u 09:27

Bionic
Reading

Critics' Choice Movie Awards u Los Angelesu okupio je sve holivudske dive i slavne glumce, ali sve su oči bile uprte u Angelinu Jolie i Jennifer Aniston jer su se nakon dugog perioda našle na istom događanju

Od Jenniferinog razvoda s Bradom Pittom slavne glumice susrele su se samo 2009. na dodjeli Oscara, ali i tada su mediji zaključili da su spretno izbjegavale jedna drugu. Tako je prošlo gotovo šest godina otkad se vječne suparnice nisu pojavile na istom događanju, pa su s razlogom na dodjeli nagrada SAG sve oči bile uprte u njih.

Dok je Angelina Jolie istaknula svoju vitku liniju srebrnom Versaceovom haljinom u stilu starog Hollywooda, Jennifer Aniston odlučila je biti malo izazovnija nego inače.

Modna kuća Versace za glamurozne večernje haljine inspiraciju je potražila u zlatnom dobu Hollywooda iz polovice prošlog stoljeća, a duh tog glamura savršeno je utjelovila i Jessica Chastain na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa, na kojoj je nosila brončanu haljinu vrlo sličnu onoj kakvu je legendarna Marilyn Monroe nosila u filmu 'Muškarci više vole plavuše'.