PLESNI SHOW NA NOVOJ TV

U znaku filmske čarolije: U uzbudljivoj završnici 4. emisije 'Plesa sa zvijezdama' ispali influencer Fran i Rebecca

26.03.2023 u 23:34

Bionic
Reading

U 4. emisiji 'Plesa sa zvijezdama' vidjeli smo sjajne izvedbe cha cha cha, paso doble, tango, rumbu, slowfox, sambu, jive, dva valcera i dva quickstepa, a nakon uzbudljive završnice, iz daljnjeg natjecanja odlaze influencer Fran i Rebecca

U ovoj se sezoni natječu Petra Kurtela, sportašica Ana Zaninović, glumac Alen Liverić, političar Dario Zurovec, glumica Daria Lorenci Flatz, Emilija Kokić, sportaš, influencer i model Fran Lauš, voditelj Frano Ridjan, influencer Marco Cuccurin, Maja Drobnjaković, chef Mario Mandarić i glumica Tara Thaller.

Četvrta emisija uživo tematskog naziva 'filmska večer' na male ekrane donijela je brojne plesne stilove i raskošne koreografije posvećene sedmoj umjetnosti.

  • +26
Ples sa zvijezdama, 4. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Kultni i megapopularni filmovi poput 'Pretty Woman', 'Top Gun', 'Singing in the Rain', 'Godfather', 'Fifth Element' i 'Toma' samo su neki od ukupno jedanaest filmskih naslova koje su kandidati izabrali za svoje nastupe.

Dva plesna para već su napustila natjecanje, a ove nedjelje pridružio im se još jedan par: Fran Lauš i Rebecca Krajnović.

Njihova plesna avantura završila je u četvrtoj emisiji, u kojoj su plesali valcer inspiriran ljubavnom pričom u filmu 'Top Gun'. Glasovi publike presudili su u korist Petre Kurtele i Damira Horvatinčića, s kojima su se borili za opstanak.

Fran je prije bio skeptičan oko plesa, no sada je priznao:

'Svidio mi se ples, nisam nikad rekao da mi se ne sviđa, nego da se osjećam malo glupo dok plešem, ali sada sam se već malo opustio', rekao je prije eliminacija. 'Sad ću sigurno znati otplesati prvi ples s curom', dodao je, no nažalost nije prošao dalje.

'Konačno ću se naspavati, malo odmoriti. Sretan sam što sam sudjelovao u ovom showu, stvarno je bilo lijepo i radi Rebecce koja je uložila toliko truda, ali nije išlo', kazao je Fran koji je show napustio kao Tom Criuse.

'Bilo mi je jako lijepo', poručila je Rebbeca. Gledatelji su putem poziva odlučivali o sudbini Frana i Rebecce ili Petre i Damira, a na kraju su slavili Petra i Damir.

Sportašicu Anu Zaninović i partnera Marija koji su izveli cha, cha, cha uz glazbu iz filma Zgodna žena spasio je žiri.

Emilija Kokić i njezin partner su plesali sambu, a Mario i Helena rumbu.

'Sve u svemu, funkcionirali ste kao par, imao si konstantu i sigurnost kroz cijeli broj. Nikad ne sumnjamo da ćeš fulati korak, možda i fulaš, ali to se ne vidi. Ti si apsolutno napredovao', rekla je Franka za njihov nastup.

Daria i Ivan u četvrtoj su emisiji plesali valcer, dok su Maja i Marko otplesali quickstep. Tara Thaller i Mateo plesali su uz Ponoć iz filma o Tomi Zdravkoviću. Političar Dario Zurovec bez majice i Helena plesali su paso doble.

Franjo Ridjan i njegova partnerica plesali su quick step. Oduševili su žiri koji im je dao 34 boda. Petra Kurtela je plesala futuristički tango. Influencer Cuccurin i njegova partnerica Paula plesali su jive uz pjesmu Maniac iz filma Flashdance.

Natjecanje dalje nastavlja 10 parova, a tko će sljedećeg puta izvući deblji kraj i završiti svoj put, doznat ćemo iduće nedjelje u 20:15 na Novoj TV.