RASPRODANA U PAR SATI

Svi se grabaju za ovom šminkom: Stigla je nova kolekcija za sve zaljubljenike u seriju 'Prijatelji'

09.11.2020 u 16:04

Bionic
Reading

Iako je od emitiranja serije 'Prijatelji' prošlo više od 26 godina, kultna serija još uvijek je omiljena u svijetu, kao i sve što asocira na nju. Nakon raznoraznih kolekcija odjeće, porculana i drugih dodataka, zaljubljenici u seriju sada mogu imati i kozmetiku s potpisom 'Prijatelja'. Brend Revolution lansirao je drugu po redu kolekciju Revolution x Friend koja je planula brzinom svjetlosti

Zaljubljenici u kultnu seriju 'Prijatelji' imaju razloga za veselje. Beauty brend Revolution lansirao je u prodaju novu kolekciju kozmetike inspiriranu popularnom serijom iz 90-ih koja je i danas jedna od omiljenih serija svih vremena.

Revolution Beauty stigla je na stranicu Ulta.com i rasprodala se u svega pet sati. To nas nimalo ne čudi, obzirom na to koliko je serija popularna u svijetu, ali i obzirom na to što su svi proizvodi iz kolekcije bili jeftiniji od 160 kuna.

Ova dugo očekivana kolekcija sastoji se od balzama, paleta sjenila, sjajila za usne, pilinga i mirisnih kugli za kupke, a sve do jednog odaju počast voljenim likovima i lokacija iz serije koju obožavaju milijuni ljudi diljem svijeta.

Tako su primjerice palete sjenila zapakirane u simpatične ambalaže u obliku okvira koji visi na Monicinim vratima od stana, omiljenog kafića Central Perk u kojem su glavni akteri provodili dobar dio dana i žutog taksija koji je u seriji vozila Phoebe, dok sjajila i ruževi nose imena glavnih likova.

Druga po redu kolekcija Revolution x Friends 2.0 sastoji se od 30 proizvoda koji su dostupni na stranici Revolution Beauty, no obzirom na to koliko je brzo prva kolekcija planula, čisto sumnjamo da će i ova još dugo biti dostupna. Uostalom, veći dio artikala već sada je rasprodan.