NEOČEKIVAN DETALJ

Svi pričaju o njezinoj maštovitoj frizuri

03.08.2016 u 09:41

Bionic
Reading

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Teen Choice među mnogobrojnim zvijezdama posebno se istaknula glumica i model Shay Micthell zahvaljujući nesvakidašnjoj frizuri

Kratku zlatnu haljinu s velikim prorezom na leđima ova američka ljepotica dodatno je istaknula nesvakidašnjom frizurom i prigodnim make-upom. Iza svečanog izgleda Shay Mitchell stoji poznati vizažist slavnih Patrick Ta i Chris Appleton koji su u povodu glumičina dolaska na crveni tepih nagrada premijerno udružili snage.

Patrick se pobrinuo za naglašene oči, smokey-eye bordo nijansi i svijetlosmeđi ruž kojim je naglašen prirodno taman ten ove slavne brinete.

Besprijekorno izvedenu šminku pratila je jedinstvena punđa, djelo Chrisa Appletona kojem je glumica nedavno pozirala u kampanji američkog brenda Smashbox Cosmetics. Već tada se među frizurama posebno istaknula ona sa sitnim pletenicama ukrašena zlatnim ringovima. Ovaj detalj u suptilnijoj verziji Appleton je ponovno napravio uoči dodjele nagrada Teen Choice.

Braided up @shaym for today's shoot ?? Hair by me Makeup @1maryphillips

Fotografiju objavljuje Chris Appleton (@chrisappleton1)

Svoj put prema pravoj beauty ikoni na crvenom tepihu Shay je nastavila frizurom nemarne punđe koja samo na prvi pogled može djelovati jednostavno. Svečana nemarna punđa u stražnjem dijelu skrivala je posebno efektan detalj pletenice ukrašene zlatnim ringovima. Ovaj neočekivan i odvažan detalj lijepo se uklopio u odabranu zatvorenu zlatnu haljinu s ogromnim prorezom na leđima.

Iako su mnoge djevojke dale sve od sebe u misiji briljiranja na crvenom tepihu dodjele, Shay Mitchell uspjela se istaknuti.

Love a little detail. @shaym for teen awards Hair by me Makeup @patrickta Styling @bartolistyle

Fotografiju objavljuje Chris Appleton (@chrisappleton1)