Jennifer Hudson

Svi pogledi bili su upereni u kraljicu soula i njezinu ljubičastu haljinu

07.04.2017 u 19:17

Bionic
Reading

Za ulogu u filmu 'Dreamgirl' američka je pjevačica i glumica 2006. godine osvojila čak i Oscara, a nakon borbe s viškom kilograma, Jennifer Hudson zaista je postala jedna od djevojaka o kojima mnogi maštaju. Za filmsku premijeru odabrala je usku ljubičastu haljinu kojom je istaknula sve obline, a njezinom izgledu nije odolio ni kolega glumac Adam Sandler

Iako je sve do nedavno vodila bitku sa suvišnim kilogramima, 35-godišnja pjevačica i glumica Jennifer Hudson tih problema više nema. I sada sa svima želi podijeliti svoju sreću i zadovoljstvo novom linijom.

Zovu je kraljicom soula, a Jennifer je zaista zablistala na premijeri u Los Angelesu. Ženstvena i zanosna u uskoj ljubičastoj haljini, Jennifer Hudson privlačila je poglede sviju. Lijepa oskarovka odlučila se za neutralni make-up, a jedino su joj oči bile istaknute mačkasto izvučenim tušem.

Uz ljubičastu haljinu odabrala je crne sandale s tankim trakama tek kod prstiju i oko gležnja, no zato se potrudila da joj ruke blješte. Osim srebrno nalakiranih noktiju, na kojima se nalaze kristalići, Jennifer je odabrala čak tri poveća prstena sa šarenim kamenjem, kao i viseće naušnice.

  • +5
Jennifer Hudson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia