ATRAKTIVNO IZDANJE

Sofia Vergara magnet je za poglede u izazovnoj haljini

07.04.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Zvijezda hit serije 'Moderna obitelj' Sofia Vergara sve je oduševila pojavom u seksipilnoj haljini na filmskom festivalu u Rimu

Poznate obline i liniju pješčanog sata atraktivna 44-godišnja glumica ovaj je put istaknula dugom čipkastom haljinom s volanima u donjem dijelu kreacije.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Haljina stvorena od crne čipke, koja je Sofiji stajala kao salivena, djelo je brazilske dizajnerice Marthe Medeiros, a stilizirala ju je crnim visećim naušnicama i vrtoglavo visokim štiklama Christiana Louboutina.

'Ljudi nekad tvitaju: 'Zašto je Vergara uvijek u istoj vrsti sirena-haljine?' E pa zato što to dobro izgleda na meni. Nabolje pridržava moje grudi. Puno je haljina koje izgledaju spektakularno na manekenki, ali ja ih ne mogu nositi. Zato nosim ono što mi dobro stoji', svojedobno je izjavila atraktivna Kolumbijka koja se može pohvaliti titulom najbolje plaćene televizijske glumice zahvaljujući ulozi u hit seriji 'Moderna obitelj'.

Osim na poslovnom, Sofiji Vergari cvjetaju ruže i na ljubavnom polju. S glumcem Joeom Manganiellom odlučila je uploviti u bračnu luku na intimnoj ceremoniji održanoj u prosincu 2015. godine.