ODVAŽNA HALJINA

Melania Trump opet na udaru kritika, ali jedno se ne može poreći

07.04.2017 u 11:13

Bionic
Reading

Melania Trump odabrala je još jednu elegantnu kombinaciju sa zanimljivom haljinom i širokim kožnim remenom koji je naglasio njezinu vitku liniju, ali istodobno se našla na meti kritičara koji smatraju da je bila neprimjereno odjevena

Prva dama Amerike je naime pratila supruga na okupljanju u čast ranjenim vojnim veteranima održanom u Bijeloj kući, a zli jezici odmah su joj pronašli manu i na društvenim je mrežama prozivali zbog haljine bez rukava.

Bez obzira na modne kritičare koji smatraju da je američka prva dama pretjerala, ne može se poreći da joj je crna haljina opasana upečatljivim kožnim remenom stajala kao salivena. Pogleda li se bliže, haljina je vrlo zanimljiva jer je gornji sloj ukrašen bijelim komadićima tkanine koji stvaraju dojam print uzorka.

#MelaniaTrump fulfilling her #First lady duties.

Objavu dijeli simplyc360 (@simplyc360)

Melania se nakon okupljanja u Bijeloj kući s Donaldom Trumpom uputila u odmaralište Mar-a-Lago u Palm Beachu, u kojem će iduća dva dana ugostiti kineskog predsjednika Xi Jinpinga i njegovu suprugu Peng Liyuan.

Izlazeći iz predsjedničkog aviona, Melania Trump izgledala je bolje nego ikada, a damski je look zaokružila omiljenim crnim štiklama Christiana Louboutina.