GDJE JE VINKO ŠTEFANAC?

'Svi misle da sam nestao, a ja se iz Zagreba nisam micao'

22.10.2014 u 12:14

Bionic
Reading

Nekada je Vinko Štefanac harao televizijskim eterom. Prije desetak godina nije bilo reality showa koji nije vodio, a danas se dokazuje u glumačkim vodama

Vinko Štefanac se kao voditelj puno puta dokazao u reality showovima poput 'Hrvatskog idola','Story Supernove', 'Story Supernova Music Talentsa', 'Rata bendova', 'Supermilijunaša' i 'OBN Music Talentsa'. Više iskustva pred kamerama od njegaeventualno imaju samo Duško Ćurlić i Barbara Kolar, no danas se dokazujeu glumačkim vodama.

Vinko je prijašnjih godina imao pregršt glumačkih izazova. Tako se pojavljivao u televizijskim serijama 'Obični ljudi', 'Ponos Ratkajevih', 'Zakon ljubavi', 'Najbolje godine', 'Larin izbor' i 'Tajne'.

Osim toga, bio je angažiran u Zagrebačkom kazalištu mladih, Dramskom kazalištu Gavella, Kerempuhu, Hrvatskom narodnom kazalištu te kazalištu ITD-u i mnogim manjim kazalištima.

'Svi misle da sam negdje nestao, ali ja sam stalno u Zagrebu. I kad sam radio na OBN-u, sve bih snimio i vratio bih se u Zagreb. Često me ljudi prepoznaju na cesti, ali ne znaju odakle me znaju. Neki pomisle da sam sportski novinar. Dobiti stalan angažman u kazalištu je gotovo nemoguća misija, a što se tiče televizijskih angažmana, kriza je učinila svoje', kaže Vinko, dodajući da mnogi ne znaju da je on diplomirani glumac.