TOPLE I TRENDI

Svi ih žele: Ove jakne postale su novi modni klasik

03.11.2017 u 06:51

Bionic
Reading

Kožne jakne smatraju se neprolaznim trendom, a modna vladavina bajkerskih inačica ukrašenih krznom jača iz sezone u sezonu

Unazad nekoliko godina bajkerske jakne postale su neizbježan dio basic garderobe, a zahvaljujući ogromnoj popularnosti jakne Velocite švedskog brenda Acne Studios, modeli ukrašeni krznenom podstavom, po svemu sudeći, postali su novi modni klasik.

Glavna posebnost modela Velocite leži u detaljima poput kožnih remenčića na rukavima, bokovima i vratu. S velikim krznenim ovratnikom i ostalim detaljima koji ga čine jedinstvenim, jednako se ističe predimenzioniranim krojem.

  • +6
Slavne dame u hit jakni Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Osim što uživa naklonost brojnih trendseterica iz sezone u sezonu, bajkerska jakna ukrašena krznom u hladnijim mjesecima postala je nezaobilazan prizor na policama trgovina i gradskim ulicama.

  • +2
Omiljena jakna slavnih trendseterica Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Iako si hit jaknu brenda Acne Studios po cijeni od 20 tisuća kuna većina dama teško može priuštiti, na veselje mnogih zaljubljenica u modu, gotovo da ne postoji high street brend koji u aktualnu kolekciju, i ove sezone, nije uključio barem jedan model ove specifične i iznimno popularne jakne.

  • +23
Hit jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo