ZVIJEZDA U PARIZu

Svi govore o slavnoj ljepotici: Sjajni kostim na Belli Hadid malo je toga ostavio mašti

03.10.2022 u 14:17

Bionic
Reading

Nakon što je ovog vikenda postala dijelom nezaboravnog modnog spektakla zahvaljujući brendu Coperni, američka 'it' djevojka Bella Hadid nedugo zatim ponovno je postala glavnom zvijezdom na modnoj pisti

Uz stariju sestru Gigi, 25- godišnja Bella posljednjih tjedana suvereno vlada modnim pistama u svjetskim metropolama. Gotovo da ne postoji dizajnerski brend koji na Tjednima mode nije angažirao američku 'it' djevojku, a impresivnom popisu brendova pridružila se i britanska dizajnerica Stella McCartney.

Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

U sklopu aktualnog Tjedna mode u Parizu, McCartney je predstavila kolekciju za novu sezonu proljeće/ljeto, a na modnoj pisti Bella je za proslavljenu dizajnericu odjenula i pistom prošetala u svjetlucajućem kostimu koji je malo toga ostavio mašti.

Odjevena samo u donje rublje i cipele visokih potpetica, pokrivajući rukom gole grudi, 25- godišnja ljepotica ovog je vikenda već uspjela užariti društvene mreže, a sve zahvaljujući reviji modne kuće Coperni.  

Tim od tri muškarca Bellu Hadid na pisti je počeo bojati sprejom, a rezultat ovog pothvata bio je stvaranje elegantne haljine bijele boje s padajućim naramenicama.  

  • +10
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia