GLAMUROZNI DOGAĐAJ

Svečano otvorena Oscar revija filmova: Kristina blistala u crvenom plišu, a Sandra u šljokicama

29.01.2020 u 00:09

Bionic
Reading

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema u utorak navečer otvorena je 16. Oscar revija koja se svake godine održava uoči najvažnije filmske nagrade na svijetu – Oscar. Dah glamura u Zagreb donijeli su hrvatski dizajneri

Kako bi najznačajniji događaj u filmskoj industriji obilježili u kinima diljem regije, CineStar tradicionalno već 16. godinu zaredom održava Oscar reviju, koja iz godine u godinu privlači sve više ljubitelja sedme umjetnosti. Za najveći kulturni događaj na početku godine i ovog puta tražila se pozivnica više, pa tako ovaj događaj nisu propustili brojni ljubitelji filma među kojima su bile i Kristina Bradač te Sandra Perković. Obje dame privlačile su poglede u svojim izdanjima.

I dok se svojedobno jedna od naših uspješnijih manekenki, a danas dizajnerica odjenula u crvenu kreaciju nezaobilaznog trendi baršuna. Kristina Bradač svoj look je zaokružila bijelim salonkama i bordo torbicom od pliša, naša najbolja atletičarka ponovo je plijenila pažnju dubokim dekolteom u crnom, šljokičastom stajlingu.

Sandra Perković znana je u cijelom svijetu po svojim sportskim uspjesima, a našoj je javnosti još dobro poznata i kao velika ljubiteljica modnih trendova, šminkanja i općenito dotjerivanja. Kad god ima potrebu istaknuti svoju ženstvenu stranu - obori s nogu.

CineStar je ovogodišnje svečano otvorenje Oscar revije u suradnji s hrvatskim dizajnerima odlučio učiniti još spektakularnijim pa su odabrani modni kreatori Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Zigman, ELFS, Boris Pavlin, Ivica Skoko, Igor Djuga, Boudoir i Nebo posebno za event otvorenja napravili po jednu haljinu za neki od filmova koji su obilježili stoljeće Oscara. Na novi, poseban način obilježena je još jednu Oscar revija, drukčija od svih prijašnjih.

Ovogodišnja Oscar revija u CineStar kinima prikazat će izbor iz liste nominiranih filmova, a održat će se od 30. siječnja do 09. veljače. Filmovi (s najviše nominacija) koje će prikazivati su: 'Joker', '1917', 'Bilo jednom u Hollywoodu', 'Jojo Rabbit', 'Male žene', 'Parazit', 'Izazivač: Le Mans '66', 'One su bombe', 'Slučaj Richarda Jewella' te film 'Nož u leđa'.

  • +7
Svečano otvorena Revija Oscar filmova i modna revija hrvatskih dizajnera Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL