KERI RUSSELL

Resice i perje za wow efekt: 'Diplomatkinja' oduševila na crvenom tepihu

08.01.2024 u 14:10

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, nominirana za ulogu u Netflixovoj seriji 'Diplomatkinja', glumica Keri Russell imala je jedno od najefektnijih izdanja na crvenom tepihu

Nekadašnja teen zvijezda iz 90-ih protekle godine ponovno je osvojila gledatelje i struku, zahvaljujući političkom trileru 'Diplomatkinja'.

Uloga u Netflixovoj seriji donijela joj je nominaciju za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u dramskoj TV seriji, no ta nagrada ove nedjelje otišla je u ruke glumici Sarah Snook iz serije 'Nasljeđe' HBO-a.

Na crvenom tepihu dodjele plijenila je pozornost odjevena u bijelu haljinu bez rukava sa donjim dijelom obogaćenim resicama, sa bijelom torbicom od perja u rukama i masivnom ogrlicom srebrnog sjaja.

Izuzevši naušnice i prstenje s potpisom brenda nakita Jacob & Co., look Keri Russell za ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa u cijelosti potpisuje Jil Sander.

Haljina i pripadajući dodaci svoju premijeru imali su u nadolazećoj kolekciji brenda, nastaloj pod kreativnom palicom supružnika Lukea i Lucie Meier.

'Rijetko idem na modne revije, ali sam otišla na reviju Jila Sandera. Luke i Lucie Meier jednostavno su me oduševili. Tako su autentični i cool. Sviđa mi se to što rade, ništa nije previše naporno, što mi se posebno sviđa', izjavila je u razgovoru za WWD.

Keri Russell Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Zvijezda teen serije 'Felicity' iz 90-ih, poznata je po minimalističkom pristupu bojama koje uzdiže odabirom upečatljivih komada.

Godine 2017., kada je osigurala svoju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih, odjenula je sivo-bijeli topić s otvorenim ramenima na pruge i hlače širokih nogavica dizajnerice Johanne Ortiz.

Na premijeri filma 'Cocaine Bear' protekle godine nosila je potpuno crni komplet koji je uključivao elegantnu crnu haljinu s dubokim dekolteom i bočnim prorezom do bedara, crni blejzer i sandale s remenčićima.