ČISTA SENZACIJA

Sve super kombinacije hrvatske kraljice stila

21.09.2014 u 10:57

  • +5

Mirela Forić Srna

Izvor: tportal.hr / Autor: Pixsell/Dalibor Urukalović/Goran Stanzl/Luka Stanzl

Bionic
Reading

Ako je Jessica Alba svjetska kraljica streetstylea, onda je Mirela Forić Srna, hrvatska modna ikona, žena čiji su sofisticirani, eklektično romantični stil zapazili i urednici najvećih svjetskih modnih magazina od Voguea do Harper's Bazaara, a njezine super modne kombinacije nalaze se i na nekim grčkim streetstyle portalima

Lijepa Mirela krasila je web stranice britanskog Voguea, njezina fotografija objavljena je i u Harper's Bazaaru, a zgodna suvlasnica modnog portala Buro 24/7 fotografijama se pohvalila na svom instagram profilu.

Mirela inače njeguje damski stil, s puno miksanja uzoraka i materijala, baš poput svjetske ikone Olivie Palermo. I baš kao Olivijine, i njezine super kombinacije uvijek prati nepretenciozna frizura. Uglavnom je to raspuštena ravna ili pak malo uvijena kosa. Gotovo nikada ne eksperimentira s podignutim frizurama ili pletenicama i drži se jednostavnih frizura te ne podliježe trendovima.

Na sebi uvijek ima i minimum nakita, a make up joj je gotovo neprimjetan, tek toliko da naglasi njezinu prirodnu ljepotu. No zato super modni komadi predivnu Mirelu lansiraju u orbitu najbolje odjevenih žena, koje znaju kako 'smiksati' naizgled nespojive kombinacije i izgledati kao lice s naslovnice.

Prepoznali su to očito i urednici stranih modnih časopisa, što Mireli, vjerujemo, itekako laska.

A posebno joj sigurno godi što je izašla baš u Vogueu, koji je listala još kao djevojčica.

'U mom slučaju se ljubav prema modi razvijala postupno, nije bilo neke prekretnice. Sjećam se da sam još u prvom razredu osnovne škole sav svoj džeparac ostavljala na inozemna izdanja Voguea i ostalih modnih časopisa. Iako ni sada ne znam objasniti što me to već tada toliko intrigiralo u njima, uvijek sam imala osjećaj da želim biti dio modnog svijeta', rekla je Mirela svojedobno za Slobodnu Dalmaciju, dodajući kako nije imala nekih različitih modnih faza te je oduvijek naginjala klasici i ženstvenosti.