zrači samopouzdanjem

Nema toga što njoj odlično ne pristaje: Barbara Kolar zna kako se nosi smoking

22.11.2021 u 13:27

Bionic
Reading

Proteklog vikenda gledatelji su na HTV-u mogli pratiti glazbeno-razgovornu emisiju 'Kamen puca, pjesma putuje' (naslovljenu prema jednom od stihova najpoznatije i najslušanije hrvatske domoljubne pjesme iz 1990) koju je vodio jedan od najomiljenijih parova Duško Ćurlić i Barbara Kolar. Voditeljica je za tu prigodu blistala u crno bijeloj kombinaciji

'Inače sam striktno 'no smoking'. Ali ovakav smoking uvijek - da!', opisala je Barbara Kolar zanosni prizor na kojem pozira nakon emisije posvećenoj pjesmama koje su se slušale u vrijeme Domovinskog rata. Za taj stajling bila je zaslužna Nataša Svekler, legendarna kostimografkinja HRT-a koja odijeva i druge zvjezde te televizije.

Podsjetimo, voditeljica je ožujku postala lice kampanje kolekcije Ivana Friščića u kojoj su upravo predstavljena odijela koja joj savršeno pristaju. Tada je izjavila kako jako voli lijepu odjeću i da je velika obožavateljica odijela. Priznala je da se nikad nije 'uspjela sroditi s idejom kostimića sa suknjom i kako to na njoj izgleda'. No sve varijante s hlačama u rasponu od večernjih/ smokinga do ljetnih verzija su dio njezine garderobe.

'Volim investirati u lijepu obuću, dobru torbu, kvalitetan kaput... Zanimljiv šešir mi je uvijek ekstatični trenutak, a neobjašnjivi fetiš sive veste! Koliko god da ih imam barem dvije nove svake sezone nađu put do ormara. Ne nedostaje mi ni bijelih košulja i bijelih ljetnih haljina. Periodično obavezno kupim nešto s perjem i/ili šljokicama. Dugo mi je trebalo da prihvatim kako najčešće ne prođem neprimijećena ni u neupadljivoj odjeći, no otkad sam to osvijestila mojoj strasti prema teatralnim komadima više ništa ne stoji na putu', ispričala je ranije za tportal.

  • +3
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX