ovakvu je rijetko vidimo

Perje i koža: Barbara Kolar uskočila u vamp izdanje

17.03.2022 u 08:51

Bionic
Reading

Zahvaljujući njezinom dugogodišnjem poslu pred kamerama, njezin stil najbolje može opisati kao mješavina opuštenog i onog za scenu. Omiljena voditeljica u svim prigodama je uvijek elegantna i ženstvena, a sad je pokazala stajling u kakvom je ne viđamo često

Barbara Kolar obožava haljine i štikle, a za cijeli dan su joj ipak draže casual kombinacije, a military joj je jedan od najdražih modnih stilova. Ranije je izjavila da je 'odjeća na ekranu radni kostim i da će prigovarati uglavnom samo ako je ograničava u obavljanju njezinog voditeljskog zadatka'. Sad je svojim pratiteljima pokazala s kim istinski uživa raditi.

'S njom to nikad nije tek puko rutinsko odijevanje za emisiju', opisala je diplomirana veterinarka i nesuđena glumica fotografiju na kojoj pozira na stepeništu, a hvali legendarnu, dugogodišnju kostimografkinju HRT-a, Natašu Svekler koja je zadužena za dobar izgled brojnih HRT-ovih zvijezda.

Za Barbaru je pripremila ovu crnu kombinaciju sačinjenu od kože s detaljima perja na rukavima od bluze i nogavicama od hlača.

'Stilističke izbore u poslu uvijek bespogovorno poštujem, iako ne razumiju svi neke osnovne postulate - od toga da ti se odjeća mora sviđati jer se odmah ljepše držiš do toga da te ne smije sputavati i navesti da više brineš o tome kud ćeš s haljinom nego - u mom slučaju - što govoriš. Najdužu televizijsku suradnju imam sa sjajnom Natašom Svekler. Tijekom 20 godina i preko stotina kostima postale smo i prijateljice, pa da ona dođe s vrećom i kaže mi da je odjenem vjerovala bih njezinom izboru. Jer isto tako znam da mi ne bi dopustila izaći na scenu u nečemu što me nije, kako to ona voli reći, navelo da topćem nogicama od sreće', rekla je Barbara nedavno u razgovoru za tportal.

Oovga petka gledat ćemo je u noovj ulozi, kao gošću ovotjedne emisije 5.com s Danielom. Omiljena i cijenjena radijska voditeljica uz Juricu Pađena najavit će novu, desetu sezonu showa 'Zvijezde pjevaju' u kojem će od ovog vikenda biti voditeljica uz Duška Ćurlića.

Barbara će među ostalim otkriti je li važno pored kojeg voditelja stoje natjecatelji showa, je li nakon završenog studija veterine i dalje sanja o mjuziklima kao i što su joj pisali obožavatelji.

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL