LJEPOTICE U BADIĆIMA

Sve oči bile su uprte u njih: Slavne manekenke pokazale sve svoje čari u bikinijima

11.01.2018 u 12:03

Bionic
Reading

Manekenke Doutzen Kroes i Candice Swanepoel s obitelji se odmaraju u Brazilu. Bivše Victorijine anđelice uhvaćene su u ljetnim radostima na plaži, a ako je suditi prema fotografijama koje su zabilježili paparazzi, slavne ljepotice bile su glavna atrakcija

Oštrom oku paparazza nisu promakle manekenke i prijateljice Doutzen Kroes i Candice Swanepoel, koje su s obitelji stigle na odmor u Brazil. Slavne ljepotice iskoristile su sunčani dan za posjet jednoj od popularnih plaža u brazilskoj saveznoj državi Bahia.

29-godišnja Candice, koja sa suprugom Hermannom Nicolijem upravo čeka drugo dijete, na plažu je stigla u pratnji dadilje koja je pazila na jednogodišnjeg sina Anacu, dok su se Candice i Doutzen odlučile bućnuti. S obzirom na to da je riječ o otvorenom moru, ljepotice su se za svaki slučaj držale sigurnog plićaka, otkud su pratile što rade njihovi mališani.

  • +50
Doutzen Kroes i Candice Swanepoel uživaju na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

32-godišnja Doutzen s DJ zvijezdom Sunneryjem Jamesom ima dvoje djece, šestogodišnjeg sina Phyllona Joya i trogodišnju kćer Myllenu Mae. Obje ljepotice ubrzo nakon poroda vratile su se u zavidnu liniju, a Doutzen je nakon oba poroda nosila reviju najprestižnijeg brenda donjeg rublja,Victoria's Secreta.

🇧🇷❤️ (📷 @jeromeduran)

Objavu dijeli Doutzen Kroes (@doutzen)

Dok je lijepa Candice pokazala trudnički trbuščić, Doutzen je pokazala zavidne trbušnjake u minijaturnom bikiniju. Nakon što su se iskupale ljepotice su se preselile na ležaljke, na kojima ih je čekao ručak i svježe iscijeđeni sokovi.

Brasil 🇧🇷🇧🇷🇧🇷

Objavu dijeli Doutzen Kroes (@doutzen)

🥓🥓🥓🇧🇷🇧🇷🇧🇷

Objavu dijeli Candice Swanepoel (@angelcandices)

Candice je na društvenim objavila fotografiju na kojoj se Doutzenina kći Myllena divi njezinom trbuščiću te se pohvalila brončanim tenom na kojem su marljivo radile ona i Doutzen.

📷 @sunneryjames 🌞

Objavu dijeli Doutzen Kroes (@doutzen)

🧘‍♀️

Objavu dijeli Doutzen Kroes (@doutzen)

Victorijine anđelice u Brazilu su zajedno dočekale i Novu godinu, a ako je suditi po tome kako su ušle u 2018. godinu, sigurni smo da su pred njima nezaboravni dani slavlja i obiteljskih trenutaka ispunjenih srećom i veseljem.

Blessed 2018 💥

Objavu dijeli Candice Swanepoel (@angelcandices)