PODIŽE TEMPERATURE

Ana Gruica skinula se u minijaturni bikini i pokazala zavidne trbušnjake

01.12.2017 u 20:29

Bionic
Reading

Otkako je sreću pronašla u ljubavi s 45-godišnjim psihijatrom Boranom Uglešićem, Ana Gruica uživa punim plućima. Ne kaže se bez razloga da je zaljubljena žena najljepša žena, a to je potvrdila i lijepa glumica koja je s fanovima na Instagramu podijelila spektakularnu fotografiju u bikiniju

Glumica i fitness instruktorica Ana Gruica svaki slobodni trenutak provodi sa svojim novim odabranikom, splitskim psihijatrom Boranom Uglešićem, pa je tako par nedavno posjetio Milano, gdje su se opustili od svakodnevnih obaveza i uživali u zajedničkim trenucima.

34-godišnja ljepotica, koja iz braka s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem ima dvogodišnjeg sina, oduvijek je pazila na prehranu i redovito održavala zavidnu liniju, a čini se kako su ju leptirići u trbuhu dodatno motivirali da pazi na fizički izgled.

  • +12
Ana Gruica s novim dečkom Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Ako je suditi prema fotografiji koju je podijelila sa svojim fanovima na Instagramu, lijepa Splićanka izgleda i osjeća se i više nego zadovoljno u svojoj koži. Glumica se s nostalgijom prisjetila ljeta, podijelivši fotografiju koja je mnogima izmamila uzdahe.

#tbt #gloriahr #photoshooting #summerblues

A post shared by Ana Gruica (@anagruica) on

Ljepotica na fotografiji plijeni izgledom u minijaturnom dvodjelnom kupaćem kostimu koji je otkrio glumičine isklesane trbušnjake na kojima bi joj mnoge dame pozavidjele. Osim trbušnjaka, u prvom planu bile su i ljepotičine duge noge koje je dodatno izdužila odjenuvši štikle.

Seksi stajling ljepotica je začinila lepršavom kaftan-haljinom na vezanje domaćeg modnog brenda Kaviy Couture koju je prebacila preko tijela, a ako je vjerovati opisu fotografije, glumica je ovaj outfit nosila na jednom od snimanja za magazin Gloria.

  • +5
Ana Gruica Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic / CROPIX