NEYMAR I TRAPP ODMARAJU

Djevojke nogometaša pokazale isklesana tijela u minijaturnim bikinijima

04.01.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Manekenka Izabel Goulart i njezin dečko, njemački nogometaš Kevin Trapp stigli su u Brazil na godišnji odmor te su se družili s Neymarom da Silvom i njegovom dugogodišnjom djevojkom Brunom Marquezine

Slavne ljepotice bile su fatalne za kupače koji su se našli na pješčanoj plaži na brazilskom otočju Fernando de Noronha, na kojoj su odmarali slavni parovi. Suigrači Kevin Trapp i Neymar da Silva s djevojkama su uživali u suncu i moru, a pridružila im se i nekolicina prijatelja.

33-godišnja Victorijina anđelica Izabel Goulart i 22-godišnja brazilska glumica Bruna Marquezine rasplamsale su maštu kupača svojim savršeno istreniranim tijelima, kao i odabirom minijaturnih kupaćih kostima. Nakon što su se osvježile u moru pridružile su se ostatku društva na ručnicima te su radile na svom tenu.

  • +43
Manekenka Izabel Goulart i Neymarova djevojka Bruna Marquezine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon zajedničkog kupanja manekenka i vratar francuskog nogometnog kluba Paris Saint-Germain pridružili su se Neymaru i Bruni na brodu te su nastavili s druženjem i ljenčarenjem.

Otkako su stigli u Brazil, vatrena manekenka i slavni vratar ne skidaju ruke jedno s drugog, a svoje avanture s odmora podijelili su i s fanovima na društvenim mrežama.

Za razliku od svog suigrača, čija veza teče glatko, Neymar je vezu s Brunom prekidao u tri navrata. Posljednji prekid dogodio se uoči Messijeva vjenčanja, na koje je slavni nogometaš stigao bez pratnje. Šuška se kako je brazilski napadač Brunu navodno zaprosio, a ona ga odbila, nakon čega je pukla i ljubav.

Neymar s djevojkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No nakon nekoliko mjeseci pauze par je ljubav odlučio obnoviti upravo u svojoj domovini.